ناآرامی‌های تازه در استانبول/ شبکه‌های اجتماعی فیلتر شدند جزئیات گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره برنامه هسته‌ای ایران ترامپ: اسرائیلی‌ها شرایط من را برای پایان جنگ غزه پذیرفته‌اند عراقچی: تبعات اسنپ بک را نباید بزرگتر از چیزی که هست به مردم نشان دهیم قالیباف در دیدار با عمار حکیم: نقش ایران و عراق در ایجاد انسجام میان امت اسلامی بی‌بدیل است دیدار سید عمار حکیم با پزشکیان؛ تاکید بر تعمیق روابط راهبردی ایران و عراق اولیانوف: ناقضان برجام حق بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را ندارند عراقچی: آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم رایزنی وزیران خارجه ایتالیا و انگلیس درباره ایران پادشاه اردن: مخالف هر طرحی برای آینده غزه هستیم که شامل کوچ اجباری باشد عراقچی خطاب به تروئیکای اروپایی: به نفع خودتان است که مسیر خود را تغییر دهید بقائی: سفارت ایران در استرالیا را نبسته‌ایم/ دولت استرالیا تصمیم به کاهش سطح روابط گرفت حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد

سفیر طالبان در پاکستان: برای بازگشت آبرومندانه پناهجویان افغان به زمان بیشتری نیاز است

 سفیر حکومت طالبان در پاکستان، در دیدار با نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) تأکید کرد که برای بازگشت آبرومندانه پناهجویان افغان از پاکستان، زمان بیشتری مورد نیاز است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سردار احمد شکیب» سفیر حکومت طالبان در پاکستان و «فیلیپا کندلر» نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اسلام‌آباددرباره وضعیت پناهجویان افغان و چالش‌های ناشی از خطر اخراج اجباری آنان دیدار و گفتگو کرد.

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد در شبکه ایکس نوشت که در این دیدار، دو طرف بر ضرورت اختصاص زمان بیشتر برای بازگشت پناهجویان افغان تأکید کردند و گفتند که فرصت کنونی برای انتقال وسایل شخصی و بازگشت آبرومندانه کافی نیست.

به گفته سفیر حکومت طالبان، با توجه به محدود بودن گذرگاه‌های فعال میان دو کشور، بازگشایی مسیرهای بیشتر برای تسهیل روند بازگشت پناهجویان ضروری است.

وی همچنین بر گسترش مراکز بازگشت داوطلبانه (VCR)، ایجاد تیم‌های سیار در کمپ‌ها و بررسی امکان لغو الزام ارائه کارت «اثبات ثبت نام» ( PoR ) هنگام بازگشت پناهجویان تأکید کرد.

در این نشست، توجه فوری به گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله خانواده‌های دارای ازدواج‌های بین‌فرهنگی، دانشجویان و بیماران مبتلا به بیماری‌های جدی نیز مورد تأکید قرار گرفت تا از جدایی خانواده‌ها و اختلال در روند تحصیل و درمان جلوگیری شود.
پاکستان در ماه‌های اخیر فشارها بر پناهجویان افغان را افزایش داده و بیش از یک میلیون پناهجوی دارای کارت اثبات ثبت نام را در معرض اخراج قرار داده است. این تصمیم نگرانی‌های جدی نهادهای بین‌المللی و مدافعان حقوق بشر را برانگیخته است.

سازمان‌های بین‌المللی بارها هشدار داده‌اند که بازگشت شتاب‌زده پناهجویان می‌تواند به بحران انسانی تازه‌ای در افغانستان منجر شود؛ کشوری که هم‌اکنون با مشکلات شدید اقتصادی، بیکاری گسترده و کمبود سرپناه روبه‌رو است./تسنیم

کلمات کلیدی: طالبان
ارسال نظر
آخرین اخبار