انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟

جزئیات حمله موشکی به ساختمان مسکونی در میدان رسالت

جزئیات حمله موشکی به ساختمان مسکونی در میدان رسالت مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با تشریح جزئیات حادثه اصابت موشک به ساختمان مسکونی در میدان رسالت، از صحنه‌هایی دردناک و فراموش‌نشدنی سخن گفت؛ حادثه‌ای که به گفته او با تلفات سنگین و شرایطی فاجعه‌بار همراه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه حملات و اقدامات ضدانسانی و جنایت‌بار رژیم صهیونسیتی آمریکایی علیه مناطق مسکونی، غیرنظامیان هدف قرار می‌گیرند؛ رخداد‌هایی که مصداق آشکار نقض اصول انسانی و قوانین بین‌المللی است.

در همین رابطه قدرت‌اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران، در روایت خود از حادثه میدان رسالت نوشت: «یک صحنه را فراموش نمی‌کنم؛ شاید بعضی از اماکن کنار اماکن نظامی بوده و تحت تأثیر قرار می‌گرفته است، اما رسالت تهران به صورت عمدی با موشک مورد اصابت قرار گرفت و بلوک‌های مسکونی را از بالا وسط خونه رو زده بودند، خانواده‌هایی که در حال استراحت بودند، مهمانی داشتند، و دو بلوک ۲۰ واحده بود که بلوک شمالی خیلی تلفات داد؛ در یکی از آنها حدود ۱۵ شهید داشتیم.»

وی در ادامه با اشاره به وضعیت پیکر قربانیان افزود: «پیکر شهدا در خیابان رسالت تکه تکه شده بود و خانواده‌ها هنوز قانع نشدند و دنبال پیکر‌ها می‌گشتند و قانع نشده بودند چه اتفاقی برای عزیزانشان افتاده است.»

محمدی همچنین به عملیات نجات در این حادثه اشاره کرد و نوشت: «دوستان از طبقه ۵ به سختی، چون هیچی وجود نداشت از این واحد‌ها و همه تخریب شده بود، چهار نفر رو با طناب به صورت زنده به پایین و بیرون منتقل کردند.»

روایت مدیرعامل آتش‌نشانی تهران از این حادثه، تصویری روشن از عمق فجایع انسانی و جنایت جنگی ناشی از این حملات ارائه می‌دهد./ ایسنا

کلمات کلیدی: حمله موشکی جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار