سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حمله موشکی و پهپادی به پایگاه آمریکایی‌ها در دیرالزور

حمله موشکی و پهپادی به پایگاه آمریکایی‌ها در دیرالزور پایگاه نظامیان آمریکایی در نزدیکی میدان نفتی العمر واقع در شرق سوریه، هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی بامداد پنجشنبه از وقوع حملاتی علیه پایگاه نظامیان اشغالگر آمریکایی در سوریه خبر دادند.

خبرگزاری «یونیوز» در خبری فوری نوشت: «حمله موشکی، پایگاه آمریکایی واقع در نزدیکی میدان نفتی العمر در شرق دیرالزور را هدف قرار داد».

برخی منابع عربی نیز گزارش دادند که در این حمله به پایگاه محل استقرار نظامیان اشغالگر آمریکا در شرق سوریه، از پهپاد هم استفاده شده است.

خبرگزاری «اسپوتنیک» هم نوشت: «در نتیجه یک حمله موشکی نامعلوم، پنج انفجار قوی پایگاه غیرقانونی مورد استفاده ارتش آمریکا در بزرگترین میدان نفتی سوریه را لرزاند».

منابع محلی در حومه دیرالزور به اسپوتنیک گفتند: «سلسله انفجار‌های قوی اطراف پایگاه میدان نفتی العمر، متعلق به اشغالگران آمریکایی، را لرزاند و صدای آن به گوش رسید و در سراسر منطقه نیز شنیده شد».

این منابع گفتند که بلافاصله پس از انفجارها، تعداد زیادی از پهپاد‌های آمریکایی بر فراز منطقه به پرواز درآمدند.

با این حال، خبرنگار شبکه «المیادین» در سوریه خبر داد که این صدای انفجار‌ها احتمالا به دلیل رزمایش نظامیان آمریکایی با استفاده از مهمات جنگی بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار