هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

مسدودشدن برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاری‌ها

مسدودشدن برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاری‌ها مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: به دلیل همراهی و همصدایی قلیلی از چهره‌ها تاکنون برخورد‌هایی از جمله پیگیری حقوقی توقیف اموال، تشکیل پرونده قضایی، بازداشت، ممنوع الفعالیت شدن، مسدود شدن موقت برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاری‌ها انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز رسانه قوه قضاییه نوشت: «در روز‌هایی که دشمن آمریکایی-صهیونیستی با موشک‌باران و ریختن بمب روی شهر‌ها شرایط زندگی امن و بدون دغدغه را از مردم عادی سلب کرده است همراهی و همصدایی قلیلی از رسانه‌ها، چهره‌های رسانه‌ای، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، سلبریتی‌ها، چهره‌های مشهور و یا شناخته شده مورد رصد دقیق قرار گرفته و پس از بررسی در مورد آنها تصمیم‌گیری شده است.

بر همین اساس از روز‌های پیش از آغاز جنگ رمضان با مردم ایران، برخی برخورد‌های مقتضی با افراد همنوا و همصدا با دشمن صورت گرفته و آغاز شده بود. این برخورد‌ها در حال حاضر ادامه دارد و هرجا که چهره‌ها مرتکب عملی در راستای همراهی و همصدایی با دشمن مردم ایران اسلامی شوند برخورد مناسب با آنها صورت خواهد گرفت.

در همین مورد طی ماه گذشته برخورد‌های قضایی و ارشادی مناسب با قلیلی از رسانه‌ها، چهره‌های رسانه‌ای، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، سلبریتی‌ها، چهره‌های مشهور و یا شناخته شده انجام شده است. پیگیری حقوقی توقیف اموال، تشکیل پرونده قضایی، بازداشت، ممنوع‌الفعالیت شدن، مسدود شدن موقت برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاری‌ها و برگزاری جلسات ارشادی از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.

در مورد چهره‌ها و شخصیت‌هایی که تاکنون مورد برخورد قرار گرفته‌اند در زمان مناسب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پیشتر رهبر شهید انقلاب اسلامی در آستانه سالروز قیام بیست‌ونهم بهمن مردم تبریز (در تاریخ بیست‌وهشتم اسفندماه ۱۴۰۴) فرموده بودند: دستگاه‌های امنیتی و قضائی موظفند آن کسانی را که با دشمن همراهی می‌کنند، همکاری می‌کنند، هم‌صدایی می‌کنند -چه در عمل، چه در زبان، چه در تحلیل- با اینها برخورد قضائی کنند، برخورد عادلانه کنند. بنده طرف‌دار سخت‌گیری بیجا نیستم، امّا آسان‌گیری بیجا هم مثل سخت‌گیری بیجا کشور را دچار زیان می‌کند.»/ میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار