ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

آرامش بر میدان «التحریر» بغداد حکمفرما شد

آرامش بر میدان «التحریر» بغداد حکمفرما شد در پی کاهش چشمگیر تعداد تظاهرات‌کنندگان در پایتخت عراق، آرامش بر میدان «التحریر» واقع در مرکز بغداد حکمفرما شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 10
کد خبر: ۳۰۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود انتشار فراخوان «مشکوک» در فضای مجازی عراق برای شرکت در اغتشاشات روز سه‌شنبه، تعداد شرکت‌کنندگان به مراتب کمتر از آن چیزی است که برنامه‌ریزان پیش‌بینی می‌کردند.

 

شبکه خبری «آفاق» عراق سه‌شنبه با ارائه گزارشی در این خصوص خبر داد که آرامش بر میدان «التحریر» بغداد و حومه آن حکفرما شده و تعداد معترضان به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

 

در همین ارتباط، شبکه خبری السومریه گزارش داد که معترضان در اقدامی خرابکارانه، ‌اقدام به آتش زدن لاستیک‌ها و سطل زباله‌ها و تخریب اموال عمومی در میدان «الوثبه» بغداد کردند که نیروهای امدادرسانی موفق به مهار آتش شدند.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی عراق نیز برای متفرق کردن معترضان، گاز اشک‌آور شلیک کردند که به دنبال آن،‌ شماری از تظاهرات‌کنندگان دچار حالت خفگی شدند.

 

از روزهای گذشته فراخوانی از منابع نامعلوم مبنی بر اینکه معترضان از چند استان به بغداد بیایند و در میدان التحریر تجمع کنند، در فضای مجازی منتشر شده است.

 

برخی از مقامات عراقی از این فراخوان  به عنوان دعوت معترضان به انجام اقدامات آشوبگرانه تعبیر کرده و آن را کار عناصر نفوذی برشمردند.

 

دیروز (دوشنبه) نیز «قیس الخزعلی» رهبر جنبش مقاومت «عصائب اهل الحق» در بیانیه‌ای، خرابکاری‌ها در حاشیه اعتراضات را کار «نفوذی‌ها» دانست و گفت:‌ «خرابکاران که آتش‌زدن و قتل مردم کار آنهاست، در تظاهرات مسالمت‌آمیز رخنه کرده‌اند. راه حل مشکل ایستادن همه مقابل این طرح خرابکارانه و برداشتن نقاب از چهره خرابکاران است».

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار