نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کوبا: برای جنگ با آمریکا آماده‌ایم / موضوع تغییر رژیم در مذاکره با آمریکا روی میز نیست

کوبا: برای جنگ با آمریکا آماده‌ایم / موضوع تغییر رژیم در مذاکره با آمریکا روی میز نیست معاون وزیر خارجه کوبا اعلام کرد کوبا برای احتمال بعید درگیری نظامی با ایالات متحده آماده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 23
کد خبر: ۳۰۴۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، کارلوس فرناندز دِ کاسیو، معاون وزیر امور خارجه کوبا، در تعطیلات آخر هفته و در واکنش به تهدید‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر تصرف این کشور جزیره‌ای در دریای کارائیب، این سخنان را بیان کرد.

هاوانا و واشینگتن در اوایل ماه جاری میلادی وارد مذاکره شدند؛ این در حالی است که محاصره نفتی اعمال‌شده توسط ترامپ، این کشور تحت حاکمیت کمونیستی را به عمق بحران اقتصادی کشانده است. ترامپ روز دوشنبه با تندتر کردن لحن خود علیه کوبا، گفت که انتظار دارد «افتخار» تصرف کوبا را داشته باشد.

دِ کاسیو در اظهاراتی که روز یکشنبه در برنامه «ملاقات با مطبوعات» (Meet the Press) شبکه NBC پخش شد، گفت: «کشور ما از نظر تاریخی همواره آماده بوده است تا به عنوان یک ملت واحد در برابر تجاوز نظامی بسیج شود... ما معتقد نیستیم که چنین اتفاقی محتمل باشد، اما اگر خود را آماده نکنیم، ساده‌لوح خواهیم بود.» وی افزود: «ما دلیلی نمی‌بینیم که چرا باید چنین اتفاقی رخ دهد و هیچ‌گونه توجیهی برای آن نمی‌یابیم.»

گزارش‌ها حاکی از آن بود که دولت ترامپ به دنبال برکناری «میگل دیاز-کانل»، رئیس‌جمهور کوبا، از قدرت است. دِ کاسیو همچنین خاطرنشان کرد که هرگونه ادعا مبنی بر اینکه ماهیت، ساختار یا اعضای دولت کوبا موضوع مذاکره در گفت‌و‌گو با ایالات متحده هستند، عاری از واقعیت است.

وی تأکید کرد که موضوع تغییر رژیم در مذاکرات با ایالات متحده «به‌طور قطع» از روی میز کنار گذاشته شده است.

با این حال، ژنرال ارشد ناظر بر نیرو‌های آمریکایی در آمریکای لاتین روز پنجشنبه به قانون‌گذاران گفت که ارتش ایالات متحده در حال تمرین برای تهاجم به کوبا یا آماده‌سازی فعال جهت تصرف نظامی این جزیره نیست./ خبرآنلاین

کلمات کلیدی: آمریکا کوبا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار