خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

آسیب دشمن به ۳۵۰۰ واحد مسکونی در البرز / ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده

آسیب دشمن به ۳۵۰۰ واحد مسکونی در البرز / ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام آسیب‌دیدگی حدود سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در حملات گفت: ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 04
کد خبر: ۳۰۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی صفری روز شنبه ۱۵ فروردین در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارات وارد شده به واحد‌های مسکونی در پی حملات اخیر، گفت: به مردم عزیز و هم‌استانی‌های گرامی اعلام می‌کنم که هیچ نگران آسیب‌های وارد شده به منازل مسکونی خود نباشند. در حوزه اسکان، ودیعه مسکن از طریق یک سامانه در نظر گرفته شده که متقاضیان می‌توانند ثبت‌نام کنند.

صفری با اشاره به آمار تخریب افزود: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ واحد مسکونی آسیب ۱۰۰ درصدی دیده است. همه این واحد‌ها به‌طور کامل بازسازی خواهند شد. همچنین واحد‌هایی که نیاز به تعمیرات جزئی دارند نیز به‌طور کامل مرمت می‌شوند.

وی تأکید کرد: این اطمینان را به مردم می‌دهیم که ان‌شاءالله هیچ نگرانی نداشته باشند و به زودی به منازل خود بازگردند و در آرامش کامل زندگی کنند.

معاون عمرانی استانداری البرز با اشاره به تأثیر حملات بر پروژه‌های عمرانی گفت: کلیه پروژه‌های عمرانی استان به دستور استاندار محترم، با قدرت و قوت ادامه دارد. اگرچه در روز‌های اول برخی اختلالات ایجاد شد، اما خوشبختانه با تلاش مدیران جهادی استان، کار توسعه در البرز با قدرت بیشتری در جریان است.

صفری با محکومیت حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی گفت: دشمن به دنبال نابودی زیرساخت‌ها و جلوگیری از توسعه کشور ماست. در روز‌های اخیر شاهد بودیم که زیرساخت‌های برق، انبار‌های صنعتی و حتی مناطق مسکونی و مدارس را هدف قرار داده است. این در حالی است که با ادعای دروغین دفاع از دموکراسی و مردم ایران اقدام به این جنایات می‌کند.

وی در پایان با ارائه آمار کلی گفت: حدود سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان آسیب دیده که خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی همکاران در فرمانداری‌ها، بنیاد مسکن و گروه‌های جهادی، ارزیابی‌ها انجام شده و بخش اعظمی از تعمیرات جزئی مانند نصب شیشه و پروفیل انجام شده است. امیدواریم بتوانیم مشکلات ناشی از این جنگ در حوزه مسکونی را به‌سرعت برطرف کنیم./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار