سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

توقیف تیبا با 117 کیلو هروئین در تهران

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از توقیف خودرو تیبا خبر دادکه 117کیلو و 600 گرم هروئین در آن جاسازی شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد بخشنده گفت: با دریافت گزارش های مردمی مبنی بر اینکه یکی از سوداگران مرگ، فعالیت های مشکوکی را در حال انجام است، بررسی موضوع در اختیار تیم معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت عنوان کرد: تحقیقات ماموران معاونت عملیات این پلیس نشان از این داشت که متهم قصد دارد مقادیری مواد مخدر را از استان جنوبی کشور تهیه و سپس به شهر تهران منتقل کند و در اختیار خرده فروشان قرار دهد.

 

این مقام انتظامی تصریح کرد: تیم عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر محور های مواصلاتی و منتهی به غرب تهران را تحت مراقبت های ویژه پلیسی قرار دادند و تعداد گشت های انتظامی را در محل های احتمالی حضور متهمان افزایش یافت.

 

وی با اشاره به گشت‌زنی هدفمند در این مناطق، افزود: سرانجام پس از چندین ساعت گشت‌زنی هدفمند خودرو تیبای متهم در بزرگراه فتح و حوالی تهرانسر مشاهده و بلافاصله تیم عملیات این پلیس دستور توقف خودرو را صادرکردند.

 

براساس گزارش سایت پلیس، این مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از داخل این خودرو  117 کیلو و 600 گرم هروئین جاساز شده کشف و متهم در همان بازجویی اولیه به جرم ارتکابی اعتراف کرد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: دراین خصوص پرونده ای تشکیل و متهم به همراه مواد مخدر کشف شده به مرجع قضائی معرفی شد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر