سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

خبر خوب برای اساتید دانشگاه الزهرا؛ اینترنت بین‌الملل وصل شد / اتصال کامل شبکه در حال پیگیری

خبر خوب برای اساتید دانشگاه الزهرا؛ اینترنت بین‌الملل وصل شد / اتصال کامل شبکه در حال پیگیری  رئیس دانشگاه الزهرا گفت: اینترنت بین‌الملل اساتید وصل شده و اتصال کامل شبکه دانشگاه در حال پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 19
کد خبر: ۳۰۶۰۵۵

به گزارش راهبردمعاصر، زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا (س) در حاشیه مراسم استقبال از مهدیه اسفندیاری فعال حقوق مردم مظلوم فلسطین در دانشگاه الزهرا که صبح امروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی دانش‌آموختگان این مجموعه که در جنگ 40 روزه به شهادت رسیده‌اند، گفت: طالقانی‌زاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاه بود که در جریان این حمله به شهادت رسید. همچنین خانم خطیب، دختر شهید خطیب ـ وزیر اطلاعات ـ از دیگر دانش‌آموختگان این دانشگاه بودند که خانواده ایشان نیز به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: ریحانه طاهری نیز از دانش‌آموختگان ما بود. پدر ایشان از فعالان پروژه‌های فیزیک و از پژوهشگران پژوهشکده بودند که در پی اصابت به منزلشان، کل خانواده شامل پدر، مادر، برادر و خود ریحانه به شهادت رسیدند.

این مسئول دانشگاه همچنین به مهدیه اسفندیاری اشاره کرد و گفت: در همایش غزه که سال 1403 در دانشگاه برگزار شد، دو برنامه به این موضوع اختصاص داشت. پس از رخداد‌هایی که برای مهدیه اسفندیاری پیش آمد، در دانشگاه نامه‌ای در حمایت از او منتشر و مصاحبه‌هایی انجام شد و به یاد او نهالی نیز در دانشگاه کاشته شد. امیدوار بودیم امروز خود او در جمع ما حضور داشته باشد و روایتش را بازگو کند، اما به دلیل فشار‌هایی که متحمل شده، به‌ویژه پس از حدود یک سال شرایط سخت زندان، شب گذشته مطلع شدیم که در بیمارستان بستری شده است. امیدواریم پس از بهبودی، مراسمی برای او برگزار شود.
وی درباره وضعیت آموزشی دانشگاه گفت: طبق اعلام وزارت علوم، آموزش‌ها در حال حاضر و تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار می‌شود و ما نیز بر اساس همان پروتکل‌ها عمل می‌کنیم. یکی از این موارد آن است که ارزیابی دانشجویان تنها به امتحان پایان‌ترم محدود نشود و در طول ترم چندین آزمون و نمره برای دانشجویان در نظر گرفته شود تا حقی از آنان ضایع نشود. هر بخشنامه‌ای که از سوی وزارت علوم اعلام شود، روند آموزش دانشگاه نیز بر همان اساس ادامه خواهد یافت.

به گفته او، در حال حاضر دفاع پایان‌نامه‌ها نیز به صورت مجازی برگزار می‌شود و این روند در چارچوب مهلت‌های تعیین‌شده ادامه دارد.

رئیس دانشگاه الزهرا درباره وضعیت اینترنت نیز اظهار کرد: موضوع اینترنت بین‌الملل در حال پیگیری است و از روز گذشته اینترنت اساتید متصل شده است. همچنین بر اساس پروتکل‌های سازمان فناوری اطلاعات، اتصال شبکه اینترنت دانشگاه در حال انجام است.

وی درباره وضعیت خوابگاه‌ها گفت: در حال حاضر خوابگاه‌ها بسته هستند و تا زمان اعلام رسمی، تغییری در این وضعیت ایجاد نمی‌شود. از آنجا که بسیاری از خانواده‌ها در شرایط فعلی اجازه حضور دانشجویان در دانشگاه را نمی‌دهند، در صورت حضوری بودن کلاس‌ها نیز حدود نیمی از دانشجویان امکان حضور در خوابگاه‌ها را نداشتند.

وی افزود: بیشتر دانشجویان بین‌المللی نیز به کشور‌های خود بازگشته‌اند و تنها تعداد محدودی باقی مانده‌اند که به دلیل کم بودن تعدادشان، تلاش کردیم آنان را در کنار دانشجویان سایر دانشگاه‌ها اسکان دهیم.

ناظم بکائی درباره زمان‌بندی ادامه ترم نیز گفت: با توجه به اینکه ترم از 25 بهمن آغاز شده و تا هفته اول خرداد ادامه دارد، حدود پنج هفته از ترم باقی مانده است و پس از آن وارد دوره امتحانات می‌شویم. به همین دلیل بازگشایی مجدد خوابگاه‌ها برای مدت کوتاه ممکن است حاشیه‌هایی ایجاد کند، با این حال هر تصمیمی که وزارت علوم بگیرد اجرا خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: در صورت ادامه شرایط فعلی، امتحانات نیز با همان سامانه‌های مجازی برگزار می‌شود و علاوه بر امتحان پایانی، چندین نمره در طول ترم برای دانشجویان در نظر گرفته شده تا بتوانند این ترم را با موفقیت پشت سر بگذارند./تسنیم

کلمات کلیدی: اینترنت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار