آخرین تمرین سرخ‌ها در زمین شماره ۳ آزادی / توقف تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶

آخرین تمرین سرخ‌ها در زمین شماره ۳ آزادی / توقف تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶  بعد از برگزاری تمرین امروز، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تا بعد از مسابقات جام جهانی 2026 تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 20
کد خبر: ۳۰۶۱۲۱

به گزارش راهبردمعاصر، با توجه به تصمیم سازمان لیگ مبنی بر موکول شدن ادامه مسابقات لیگ برتر به بعد از جام جهانی 2026، تمرینات پرسپولیس از امروز (دوشنبه) تا بعد از مسابقات جام جهانی تعطیل شد.
بازیکنان پرسپولیس ساعت 11 امروز در زمین شماره 3 آزادی آخرین تمرین خود را زیر نظر کریم باقری انجام می‌دهند و سپس راهی تعطیلات خواهند شد.

با وجود تعطیلی مسابقات لیگ برتر و تعطیلی تمرینات، باشگاه پرسپولیس قصد دارد با سروش رفیعی و میلاد محمدی که در تمرینات چند وقت اخیر این تیم غیبت داشتند برخورد کند و این دو بازیکن باید در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شوند./تسنیم

کلمات کلیدی: پرسپولیس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار