احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

این استان فردا یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ تعطیل شد

این استان فردا یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ تعطیل شد معاون امور منابع انسانی استاندار زنجان گفت: در پی شهادت ۱۴ نفر از فرزندان برومند سپاه پاسداران و بسیجیان سلحشور سپاه انصارالمهدی (عج) همه اداره‌های دولتی شهرستان زنجان یکشنبه ۱۳ اردیبهشت تعطیل است تا مردم شهیدپرور در مراسم تشییع پیکر این شهدا حضور به هم رسانند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 02
کد خبر: ۳۰۷۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، معاون امور منابع انسانی استاندار زنجان گفت: در پی شهادت ۱۴ نفر از فرزندان برومند سپاه پاسداران و بسیجیان سلحشور سپاه انصارالمهدی (عج) همه اداره‌های دولتی شهرستان زنجان یکشنبه ۱۳ اردیبهشت تعطیل است تا مردم شهیدپرور در مراسم تشییع پیکر این شهدا حضور به هم رسانند.

کاوه حقیقی با اشاره به برگزاری مراسم تشییع ۱۴ شهید استان در روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، اظهار کرد: هدف از این تصمیم فراهم کردن امکان حضور پرشورتر مردم غیور زنجان و به خصوص کارکنان دولت در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهدا است.

او عنوان کرد: به منظور برگزاری هرچه پرشکوه‌تر آیین تشییع پیکر‌های مطهر شهدا، همه ادارات، سازمان‌های دولتی، بانک‌ها (به جز دستگاه‌های امدادی، درمانی و خدماتی و شعبات کشیک بانک‌ها) شهرستان زنجان تعطیل خواهد بود.

او تأکید کرد: این تعطیلی فقط شامل شهرستان زنجان می‌شود و سایر شهرستان‌های استان مشمول این تعطیلی نمی‌باشند.

معاون امور منابع انسانی استاندار زنجان خاطرنشان کرد: تعطیلی اداره‌ها در شرایطی است که در این روز دستگاه‌های امدادی، درمانی و خدماتی به ارائه خدمات خود همچون سایر ایام مشغول خواهند بود.

وی با بیان اینکه شهدا سرمایه‌های معنوی نظام و انقلاب هستند، تصریح کرد: انتظار می‌رود کارکنان دستگاه‌های اجرایی با حضور گسترده و باشکوه خود در این مراسم، بار دیگر وفاداری و ارادت خود را به آرمان‌های شهدا و امام راحل نشان دهند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار