قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

قیمت جدید دلار / سکه امامی ارزان شد

قیمت جدید دلار / سکه امامی ارزان شد نرخ انواع سکه، ارز و طلا، به جز سکه تمام بهار آزادی افزایش یافت و دلار برای اولین بار به قیمتی بیش از ۱۸۵ هزار تومان فروخته شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 03
کد خبر: ۳۰۷۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پایان معاملات روز یکشنبه، نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش قیمت ۲۰۰ هزار تومانی به ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. این در حالی است که نرخ هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد تا با نرخ ۲۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی به دست متقاضیان برسد.

هر گرم نقره هم در حالی ۵۰۳ هزار تومان خرید و فروش شد که این مهم هم از افزایش ۵۰ هزار تومانی آن در بازار خبر می‌دهد. از آن‌جایی که نرخ جهانی نقره تغییری نداشته، به نظر می‌رسد این افزایش قیمت، قبل از هر چیز تحت تاثیر افزایش نرخ ارز در بازار آزاد باشد.

مظنه مثقال طلا در مقایسه با روز شنبه یک میلیون تومان گران‌تر شد تا با قیمت ۸۸ میلیون تومان به دست متقاضیان برسد.

در سوی دیگر بازار، پس از روز‌ها افزایش قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید، بالاخره اندکی قیمت این سکه کاهش یافت. هر سکه امامی در حالی ۲۰۵ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان خرید و فروش شد که این مهم به معنای کاهش ۳۰ هزار تومانی نرخ آن است. در مقابل سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم یک میلیون تومان گران‌تر شد و با نرخ ۲۰۱ میلیون تومان به دست مشتریان رسید.

نیم سکه و ربع سکه به ترتیب ۱۰۷ میلیون تومان و ۶۰ میلیون تومان در بازار عرضه شدند. این مهم به معنای افزایش یک میلیونی هر دوی آنها در مقایسه با نخستین روز هفته است. سکه یک گرمی نیز در حالی ۳۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شد که در این مورد هم افزایش یک میلیون تومانی مشاهده شده است.

بازار جهانی به‌دلیل تعطیلی یکشنبه‌ها، فعالیتی نداشت تا همچنان قیمت انس طلا ۴۶۱۴ دلار باشد و نرخ انس نقره هم معادل ۷۵ دلار باقی بماند. انس پلاتین و انس پالادیوم هم به ترتیب ۲۰۱۱ دلار و ۱۵۴۶ دلار قیمت‌گذاری شدند.

در سوی دیگر بازار قیمت هر دلار آمریکا از ۱۸۵ هزار تومان فراتر رفت و با نرخ ۱۸۶ هزار و ۴۲۰ تومان ارزش‌گذاری شد. در معاملات روز یکشنبه، بالاترین قیمتی که دلار به خود دید ۱۸۸ هزار تومان بود. دلار در روز یکشنبه چهار هزار تومان از روز شنبه گران‌تر به فروش رسید.

یورو نیز با افزایش قیمت ۵ هزار تومانی به ۲۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و درهم امارات هم با نرخ ۵۰ هزار و ۷۷۹ تومان به دست متقاضیان رسید. پوند انگلیس و لیر ترکیه هم به ترتیب ۲۵۴ هزار تومان و ۴۱۲۰ تومان در بازار عرضه شدند./ خبرآنلاین 

کلمات کلیدی: سکه دلار طلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار