ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

مسکو: جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود

مسکو: جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود سفیر ویژه وزارت خارجه روسیه گفت این کشور معتقد است که جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 05
کد خبر: ۳۰۷۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آندری بلوسوف» سفیر ویژه وزارت امور خارجه روسیه و رئیس هیات این کشور در کنفرانس بازنگری پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در سال ۲۰۲۶، شامگاه سه‌شنبه در سخنانی عنوان کرد: «روسیه معتقد است که جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود و روسیه کاملا از عواقب جنگ هسته‌ای آگاه است.»

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، سفیر ویژه وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه مسکو با کاهش هفت برابری زرادخانه خود مطابق با محدودیت‌های تعیین شده در پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک جدید روسیه و آمریکا (استارت نو)، سهم قابل‌توجهی در ایجاد جهانی امن و عاری از سلاح‌های هسته‌ای داشته است، گفت: «روسیه به‌طور تزلزل‌ناپذیر به ایده رهایی جامعه بین‌المللی از تهدید هسته‌ای متعهد بوده و است.»

پیمان استارت نو در تاریخ ۵ فوریه منقضی شد. در ماه سپتامبر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که روسیه آماده است به مدت یک سال به محدودیت‌های پیمان استارت نو پایبند بماند و پیشنهاد داد که ایالات متحده نیز باید متقابلا عمل کند. ایالات متحده پاسخ رسمی نداد و اجازه داد که این پیمان هسته‌ای منقضی شود.

همچنین، در تاریخ ۲۹ آوریل، بلوسوف گفت که روسیه مسیر آینده خود را بر اساس تجزیه و تحلیل سیاست نظامی غرب و وضعیت کلی راهبردی پس از رد پیمان استارت نو توسط واشنگتن، بنا خواهد کرد.

آندری بلوسوف در اظهارات تازه خود در کنفرانس بازنگری NPT گفت: «این ابتکارات توسط ایالات متحده و متحدانش رد شد. کشور‌های غربی تصمیم گرفتند مسیر خود را برای کسب برتری نظامی قاطع بر رقبای استراتژیک خود ادامه دهند.»

کنفرانس بازنگری NPT ۲۰۲۶ از ۲۷ آوریل تا ۲۲ مه در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار