خط و نشان هسته‌ای روسیه در برابر آمریکا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

خط و نشان هسته‌ای روسیه در برابر آمریکا

معاون وزیر خارجه روسیه گفت که از سرگیری آزمایش های هسته ای از سوی آمریکا، با پاسخ متقابل مسکو مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 08
کد خبر: ۲۱۷۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر خارجه روسیه در سخنانی گفت که از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای از سوی آمریکا، با پاسخ متقابل مسکو مواجه خواهد شد.

 

ریابکوف گفت، ایالات متحده نباید مقاومت و استحکام روسیه را در موضوع آزمایش‌های هسته‌ای بسنجد؛ اگر آمریکا آزمایشات هسته‌ای را از سر بگیرد، مسکو به شکلی متقابل پاسخ قطعی خواهد داشت و به همین دلیل است که مسکو باید در آمادگی رزمی برای هر تحولی باشد.

 

ریابکوف افزود: «بنابراین، ما نه با گفتار، بلکه با عمل قضاوت می‌کنیم و خودمان باید در هر زمان آماده باشیم. و من اضافه می‌کنم، در صورت لزوم در آمادگی رزمی به معنای واقعی کلمه در مورد موضوع از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای نیز صدق می‌کند.

 

روز گذشته نیز، «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) در سخنانی اعلام کرده بود: مسکو اجلاس برخط گروه- ۷ را از نزدیک رصد خواهد کرد. سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این ارتباط ادامه داد: مسائل مربوط به کمک به اوکراین ممکن است در دستور کار اجلاس برخط گروه- ۷ باشد؛ کی یف در حال حاضر روزهای سختی را می‌گذراند.

 

دیمیتری پسکوف افزود: کاهش کمک غرب به اوکراین و آمادگی این کشور برای مذاکره با هم ارتباطی ندارد. تا زمانی که کی یف از گفتگو خودداری کند، عملیات ویژه ادامه دارد.

 

در ارتباط با نشست مجازی گروه- ۷، هیروکازو ماتسونو، دبیر ارشد کابینه ژاپن روز گذشته اعلام کرد که در اجلاس مجازی گروه- ۷ که ژاپن ریاست دوره‌ای آن را برعهده دارد، عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین و نیز تنش آفرینی‌های اشغالگران قدس علیه مردم فلسطین مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

 

ماتسونو با بیان اینکه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در این نشست مجازی مشارکت خواهد کرد، گفت: موضوعات مهمی که به جامعه بین المللی مربوط می‌شود مورد بحث قرار خواهد گرفت.

 

ایتالیا ریاست دوره‌ای گروه- ۷ در سال ۲۰۲۴ را برعهده خواهد داشت./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار