ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزارت خارجه آمریکا زمان مذاکرات اسرائیل - لبنان را اعلام کرد

وزارت خارجه آمریکا زمان مذاکرات اسرائیل - لبنان را اعلام کرد سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده از برنامه این وزارتخانه برای میزبانی از دور جدیدی از مذاکرات فشرده بین لبنان و رژیم صهیونیستی در میانه ماه جاری میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 10
کد خبر: ۳۰۷۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «توماس پیگوت»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد این وزارتخانه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ مه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت) از دور جدیدی از مذاکرات فشرده میان لبنان و رژیم صهیونیستی «در راستای تلاش‌ها برای حصول توافق صلح و امنیت فراگیر بین ۲ طرف» میزبانی خواهد کرد.

به نوشته پایگاه خبری «ام. اس. ان»، پیگوت در بیانیه عنوان کرد دور جدید مذاکرات در پی رایزنی‌های طرفین در ۲۳ آوریل (۳ اردیبهشت) به جریان خواهد افتاد و هدف آن رسیدگی به مسائل مهم مد نظر ۲ طرف است.

او بیان داشت تمرکز این مذاکرات بر تشکیل چارچوب دائمی برای صلح و تمهیدات امنیتی، بازیابی کامل حاکمیت لبنان بر خاکش، محدوده‌های مرزی و ایجاد مسیر‌های اجرایی برای ارائه کمک‌های انساندوستانه و بازسازی در لبنان است.

این مقام آمریکایی تاکید کرد هر ۲ طرف وعده داده‌اند بر مبنای منافع خود وارد این مذاکرات شوند و در این میان ایالات متحده برای سازش برقرار کردن بین این منافع در راستای «تضمین امنیت اسرائیل، حاکمیت لبنان و بازسازی آن» اقدام خواهد کرد.

پیگوت همچنین بیان داشت این مذاکرات به عنوان گام جدیدی به سمت پایان دادن به چند دهه جنگ بین لبنان و اسرائیل مطرح بوده و واشنگتن به حمایت از هر ۲ طرف به منظور دستیابی به پیشرفت قاطع در این مسیر ادامه می‌دهد.

این در حالی است که علی فیاض، نماینده عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان از دولت خواست تا با نگاهی واقع‌بینانه، دور از منطق تکبر و با بهره‌گیری از عناصر قدرت موجود، پرونده مذاکرات را مدیریت کند.

کلمات کلیدی: لبنان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار