تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

لاوروف: غرب به دنبال اختلاف کشورهای اوراسیاست

لاوروف: غرب به دنبال اختلاف کشورهای اوراسیاست  به عقیده وزیر خارجه روسیه، غرب درصدد ایجاد اختلاف بین کشورهاست و بر خریداران نفت این کشور فشار می‌آورد. 
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۳۰۸۰۷۳

به گزارش راهبردمعاصر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورهای غربی علاقه‌مندند کشورهای اوراسیا به‌جای توسعه همگرایی بین‌قاره‌ای، با یکدیگر دچار اختلاف شوند و غرب به‌دنبال تحمیل قوانین خویش در این قاره است.

لاوروف در آستانه سفر خود به هند، در مصاحبه با شبکه "RT India"، گفت: «آن‌ها (غربی‌ها) علاقه‌مند هستند که شما مشغول باشید و به‌جای تمرکز بر مسائل مهم، با یکدیگر اختلاف داشته باشید... منظور من توسعه همگرایی بین‌قاره‌ای اوراسیا است. غرب اصلاً چنین چیزی را نمی‌خواهد. غرب می‌خواهد قوانین خود را بر کشورهای این منطقه تحمیل کند.»
لاوروف فشار غرب بر خریداران نفت روسیه را بازی غیرعادلانه خواند

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در پاسخ به سئوال دیگری به این واقعیت اشاره کرد که غرب بر خریداران نفت روسیه فشار وارد کرده و از روش‌های استعمار نو استفاده می‌کند. او توضیح داد: «آن‌ها بر همه فشار می‌آورند تا نفت روسیه را خریداری نکنند و این یک بازی غیرمنصفانه است. این‌ها روش‌های استعماری یا نواستعماری هستند. می‌توان آن را به شکل‌های مختلف توصیف کرد، البته صحبت بر سر روش‌های بهره‌کشی نوین از دیگر ملت‌هاست.»

یکی از اهداف تجاوز علیه ایران، جلوگیری از عادی‌سازی روابط تهران با کشورهای عربی بود

وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت: یکی از اهداف تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران، جلوگیری از عادی‌سازی روابط تهران با کشورهای عربی بود.

وی همچنین گفت: روسیه، هند و چین می‌توانند نقش ویژه‌ای در شکل‌گیری "اوراسیاگرایی" ایفا کنند.

لاوروف افزود: اوکراین، به ویژه اخیراً، عامدانه به مناطق مسکونی در روسیه که فاقد تأسیسات نظامی هستند، به منظور اقدامات تحریک‎آمیز حمله می کند.

سرگئی لاوروف این اظهارات را در آستانه سفر خود به هند در روز چهارشنبه مطرح کرد. وی قرار است در دهلی‌نو در نشست کمیسیون بین‌دولتی روسیه و هند در خصوص همکاری‌های تجاری-اقتصادی، علمی-فنی و فرهنگی شرکت کند. در دستور کار این نشست، از جمله مسائل مربوط به انرژی و همچنین ایجاد کانال‌های مالی و تجاری مقاوم در برابر فشارهای خارجی قرار دارد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته در یک نشست خبری یادآور شد که روسیه را یکی از قابل‌اعتمادترین تأمین‌کنندگان منابع انرژی در جهان است و نقش این کشور در این زمینه را نمی‌توان نادیده گرفت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار