هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

اموال ۷ نفر در این استان توقیف شد

اموال ۷ نفر در این استان توقیف شد رئیس کل دادگستری استان ایلام از رصد، شناسایی و توقیف اموال و دارایی های تعداد ۷ نفر از خائنین به وطن در یکی از شهرستان های استان به نفع حقوق عامه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 22
کد خبر: ۳۰۸۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، عمران علی محمدی رئیس کل دادگستری استان ایلام از رصد، شناسایی و توقیف اموال و دارایی های تعداد ۷ نفر از خائنین به وطن در یکی از شهرستان های استان به نفع حقوق عامه خبر داد.وی در این خصوص اظهار داشت: در راستای اعمال مجازات مصادره اموال موضوع قانون تشدید مجازات جاسوسی و نیز قانون نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی، در پی تشکیل پرونده قضایی برای متهمین مذکور و با انجام بررسی های لازم، رعایت تشریفات قانونی و انطباق اقدامات آنان با قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی، با صدور دستور قضایی و در بستر سامانه سهام نسبت به رصد، شناسایی و توقیف اموال متهمین اقدام شده است.

‌وی گفت: اموال توقیف شده از متهمین شامل مسکن، خودرو، دارایی های بانکی و سایر اموال بوده است.

‌علی‌محمدی در پایان خاطر نشان کرد: تعرض به امنیت داخلی و خارجی کشور خط قرمز بوده و با متعرضین به این عرصه در کمترین زمان ممکن و با شدت و قاطعیت و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد خواهد شد.

کلمات کلیدی: دادگستری ایلام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار