گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و بن فرحان درباره تنش در منطقه نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض اعلام «آتش‌بس انرژی» میان روسیه و اوکراین توسط ترامپ / «هر دو طرف توافق کردند؛ آن را نشکنید!» مقام اسرائیلی: طرح اخراج سفیر ایران از لبنان شکست خورد ادعای کاتس: رهبران حماس را ترور کردیم و نوبت «خلیل الحیه» هم می‌رسد درخواست عربستان از چین برای میانجیگری میان ریاض و صنعا تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران

چرا جمهوری‌خواهان از رأی‌گیری درباره ایران فرار کردند؟

جیسون کرو،‌ نماینده دموکرات کنگره در صفحه ایکس خود از همکارانش برای لغو رای گیری در مورد قانون اختیارات جنگی دولت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 23
کد خبر: ۳۰۸۸۷۲

به گزارش راهبردمعاصر، جیسون کرو در صفحه ایکس خود نوشت: جمهوری‌خواهان رأی‌گیری برای پایان دادن به جنگ ترامپ با ایران را لغو کردند. آنها در آستانه شکست بودند، بنابراین از رأی دادن در مورد این قانون خودداری کردند. آمریکایی‌ها سزاوارند که بدانند رهبرانشان چه موضعی دارند.

آنها (جمهوری خواهان)‌ نمی‌توانند برای همیشه پنهان شوند. پاسخگویی در راه است.

وی در پیامی ویدئویی گفت: آمریکایی ها باید بدانند چه کسانی به جنگ با ایران رای مثبت می دهند و چه کسانی رای منفی می دهند. تعدادی از جمهوری خواهان غائب بودند و به همین دلیل ممکن بود این رای گیری به نفع آن ها نباشد، اما آن ها به جای رای گیری ادامه دهند چیزی که آمریکایی ها شایسته دانستن نتیجه آن هستند ،‌آن را لغو کردند. محروم کردن آمریکایی ها از نتیجه این رای گیری فراتر از انتظار بود. من بسیار خشمگینم....از این که آن ها به وظیفه خود عمل نکردند من را به شدت خشمگین کرده است.

مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه گذشته رأی‌گیری درباره قطعنامه موسوم به «اختیارات جنگی» را به تعویق انداخت. این قطعنامه را اعضای دموکرات این مجلس با هدف محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ در جنگ علیه ایران پیشنهاد داده‌اند.

به گزارش نشریه هیل به نظر می‌رسد رهبران جمهوری‌خواه در این مجلس این رأی‌گیری را به دلیل به حد نصاب نرسیدن شمار نمایندگان حاضر خود عقب انداخته‌اند.

اگرچه اعضای جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان هفته گذشته توانسته بودند قطعنامه مشابهی را با اختلافی بسیار اندک رد کنند، اما روند تحولات در کنگره نشان از شکاف در بدنه حزب حاکم دارد. /مشرق

کلمات کلیدی: ایران آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار