آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حزب الله: توافقی صورت نخواهد گرفت مگر با لحاظ کردن لبنان

حزب الله: توافقی صورت نخواهد گرفت مگر با لحاظ کردن لبنان  عضو شورای سیاسی حزب الله گفت که هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت مگر اینکه لبنان در آن لحاظ شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 25
کد خبر: ۳۰۹۰۸۸

به گزارش راهبردمعاصر، وفیق صفا، عضو شورای سیاسی حزب الله امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رادیو «النور» گفت: هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت مگر اینکه لبنان در آن لحاظ شده باشد؛ این مطلبی است که به ما، پاکستانی‌ها و آمریکایی‌ها نیز اعلام شده است.

وی تاکید کرد که فرماندهان ارتش لبنان از آگاهی سیاسی و اجتماعی کافی برای حفظ منافع لبنان برخوردار هستند.

عضو شورای سیاسی حزب‌الله افزود: روزی فرا نخواهد نرسید که مقاومت با ارتش لبنان که به یک دکترین ملی پایبند است، درگیر شود.
صفا اظهار داشت: همین کافی است که ایران به ایستادگی در برابر آمریکا که امروز هیچ‌کس جرات رویارویی با آن را ندارد، افتخار کند.

وی در ادامه گفت که مقاومت هنوز غافلگیری‌های بیشتری در پیش دارد و این همان چیزی است که دشمن را مجبور به عقب‌نشینی از لبنان خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار