سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اخراج مخفیانه دیپلمات‌های چینی از آمریکا

اخراج مخفیانه دیپلمات‌های چینی از آمریکا منابع آگاه از اخراج بدون سر و صدای دو دیپلمات چینی از آمریکا به اتهام جاسوسی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا به گفته منابع آگاه، دولت آمریکا پائیز امسال به طور مخفیانه دو مقام سفارت چین را به اتهام آنچه ورود غیرقانونی به یک پایگاه نظامی حساس در ویرجینیا خوانده، اخراج کرده است.

 

بنا به نوشته روزنامه نیویورک تایمز این اولین بار در سی سال گذشته است که دیپلمات‌های چین به جاسوسی متهم می‌شوند.

 

منابع آگاه می‌گویند مقامات آمریکایی معتقدند دست کم یکی از این مقامات چینی، که به همراه همسرش در آمریکا اقامت داشته، یک افسر اطلاعاتی بوده که در پوشش دیپلمات فعالیت می‌کرد.

 

واشنگتن و پکن تاکنون از اظهارنظر رسمی در این باره خودداری کرده اند و این احتمال می‌رود که در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با توجه به تنش‌های تجاری دو کشور، وقوع چنین اتفاقاتی بیشتر شود. مقامات اطلاعاتی آمریکا معتقدند که چین در مقایسه با دیگر کشور‌ها بزرگترین تهدید جاسوسی و اطلاعاتی برای واشنگتن به شمار می‌رود.

 

روزنامه نیویورک تایمز با استناد به گفته برخی مقامات آمریکا مدعی شد در ماه‌های اخیر تعداد بیشتری از اتباع چین که دارای گذرنامه دیپلماتیک بودند، در حوالی نهاد‌های دولتی و تحقیقاتی این کشور رویت شدند. وزارت خارجه آمریکا در ماه اکتبر از تشدید محدودیت‌های مربوط به فعالیت دیپلمات‌های چین خبر داد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار