کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

«کلاسیکو» فردوسی‌پور رایگان پخش می‌شود

پخش ویژه برنامه «ال‌کلاسیکو» به تهیه‌کنندگی عادل فردوسی‌پور که قرار است یکشنبه (۲۴ آذر ماه) در پلتفرم‌های ویدیویی منتشر شود، رایگان شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کلاسیکو» با حضور علی دایی، ووریا غفوری، امیرمهدی ژوله و اجرای پژمان جمشیدی برنامه‌ای با محوریت مسابقه حساس ال‌کلاسیکو است که به تهیه کنندگی عادل فردوسی‌پور آماده شده است.

 

این برنامه که برای پخش در سرویس‌های پخش فیلم کافه بازار، فیلیمو و نماوا آماده شده بود، قرار است یکشنبه ـ ۲۴ آذر ماه ـ و در ساعت ۲۲ شب به صورت رایگان در دسترس عموم قرار بگیرد.

 

به این ترتیب همه علاقه‌مندان به برنامه‌های فوتبالی، بدون تهیه اشتراک و بدون پرداخت هزینه‌ای می‌توانند به صورت رایگان ویژه برنامه کلاسیکو را تماشا کنند.



همچنین علاوه بر مهمان‌های حضوری، «کلاسیکو» با تماس اینترنتی میزبان ژابی آلونسو بازیکن تیم ملی اسپانیا است و حال و هوای دو شهر بارسلون و مادرید را در آستانه جنجالی‌ترین ال‌کلاسیکو سال بررسی می‌کند.



«کلاسیکو» ساعت ۲۲ یکشنبه ۲۴ آذر از طریق سایت‌ها و اپلیکیشن‌های فیلیمو، نماوا و کافه بازار به صورت رایگان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار