اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

آیت الله رئیسی: دادستان ها پیگیر مسئله آلودگی هوا باشند

آیت الله رئیسی: دادستان ها پیگیر مسئله آلودگی هوا باشند رئیس دستگاه قضا از شهرداری ها و سازمان محیط زیست خواست تا در قبال آلودگی هوای شهرها پاسخگو بوده و همزمان از دادستانی های سراسر کشور تا پیگیر مسئله یاد شده باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۰۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ معضل آلودگی هوا در خلال هفته های اخیر به چالشی عظیم برای جامعه تبدیل شده است. مسئولین مربوطه نیز در واکنش به این معضل عموما به کارهای عادی از قبیل محدودیت بیشتر طرح ترافیک یا بستن مدارس متوسل می شوند. بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پی تجمع آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق در هوای پایتخت طی امروز (۲۵ آذرماه) کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها خواهد بود.

 

طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، سالانه هفت میلیون انسان بر اثر آلودگی هوا در دنیا می میرند که این امر نشاندهنده وسعت درگیری کشورها با این موضوع و اهمیت توجه به آنست‌.

 

آیت الله رئیسی رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، دوشنبه ۲۵ آذرماه با تاکید بر پیگیری موضوع هوای سالم وحق مردم در برخورداری از هوای سالم گفت: سازمان محیط زیست و شهرداری‌ها باید در این زمینه پاسخگو و دستگاه‌های نظارتی از جمله دادستانی‌ها باید پیگیر این موضوع باشند.

 

سیدابراهیم رئیسی در جلسه مسؤولان قضایی اظهار کرد: از اعضا و مدیریت پیگیری مسایل قضایی و وضعیت بازداشتی های اغتشاشات اخیر، معاون اول قوه قضائیه، دادستان کل کشور و همه عزیزانی که در این حوزه فعال بودند، تشکر می‌کنم.

 

وی افزود: دادستان‌های محترم در تهران و در شهرستان‌ها وضعیت بازداشتی‌ها را روشن کنند. تلاش خوبی در این جهت انجام دادند که جا دارد هم تقدیر کنم و هم تاکید کنم تا حصول نتیجه نهایی کار را دنبال کنند.

 

رئیسی در بخش دیگری از این جلسه با تاکید بر اینکه یکی از حقوق مهم برای مردم حق زیستن در یک محیط سالم با هوای سالم است.

 

وی یادآور شد: این چند روز مساله‌ای برای تهران درباره هوای ناسالم است و طبیعتا پیگیری جدی مسئولان مربوطه را می‌طلبد. من در جلسه قبل و جلسات گذشته اشاره کردم سخن از مچ گیری نیست؛ سخن از ضرورت پاسخگویی است و هر کس در هر بخشی که مسئولیت دارد باید نسبت به وضعیت هوای ناسالم پاسخگو باشد.

 

وی افزود: فقط موضوع هوا نیست بلکه سازمان محیط زیست و شهرداری‌ها باید در این زمینه پاسخگو باشند. دستگاه‌های نظارتی و دادستان‌های ما باید کار را دنبال کنند.

 

رئیس دستگاه قضا یادآور شد: وضعیت زیست محیطی که در اهواز ایجاد شده وضعیتی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد. وضعیتی است که به دنبال خدمات ارزشمندی که از ناحیه ملت و مردم عزیز و دولت در رابطه با زلزله زدگان در تبریز انجام شد و ضرورت تداوم این اقدامات را نسبت به مردم آن منطقه با توجه به سرمای آن منطقه می طلبد. اینها مثال هایی است که عرض می کنم.

 

وی با تاکید بر اینکه مساله حقوق عامه یک مساله بسیار مهم و محوری است، گفت: هم همه مسؤولان باید نسبت به حقوق مردم همت کنند و هم دستگاه‌های مسئول و دادستان کل و دستگاه بازرسی باید آن را پیگیری کنند و باز هم تاکید می کنم مساله ضرورت پاسخگویی در این میدان است.

 

ادامه دارد...

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار