قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟

چه کسانی می‌توانند مسکن استیجاری دریافت کنند؟

خانه نایب‌رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به محدودیت عرضه مسکن استیجاری نسبت به نرخ نامتعارف اجاره هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 03
کد خبر: ۳۰۹۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، داوود بیگی‌نژاد نایب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به آغاز فصل جابه‌جایی مستأجران در خردادماه اظهار کرد: خرداد همواره نقطه شروع بازار اجاره مسکن محسوب می‌شود و مانند سال‌های گذشته مستأجران برای یافتن واحدی متناسب با نیاز و توان مالی خود وارد بازار می‌شوند.

وی افزود: با این حال فشار بر مستأجران در سال جاری نسبت به گذشته افزایش یافته است و نرخ‌های پیشنهادی برخی فایل‌های اجاره با شرایط اقتصادی و سطح اجاره‌بهای رایج در مناطق مختلف همخوانی ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از تأخیر در اعلام سیاست‌های تنظیمی بازار اجاره گفت: انتظار می‌رفت شورای‌عالی مسکن زودتر وارد عمل شود و تصمیمات و ضوابط مربوط به بازار اجاره را اعلام کند تا مالکان و مستأجران بتوانند توافقات خود را در چارچوب این مصوبات به ثبت برسانند.

بیگی‌نژاد در ادامه با اعلام محدودیت عرضه واحد‌های استیجاری در بازار تصریح کرد: در زمان حاضر ورود واحد‌های جدید به بازار اجاره قابل‌توجه نیست و لازم است در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با این بخش شرایط مالکان و افزایش هزینه‌های آنان نیز مدنظر قرار گیرد.

وی تأکید کرد: سیاست‌های حوزه اجاره نباید به‌گونه‌ای باشد که موجب کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری در بخش مسکن استیجاری و خروج سرمایه از این بازار شود، چرا که تبعات چنین تصمیماتی در سال‌های آینده می‌تواند به کاهش عرضه و تشدید مشکلات بازار اجاره منجر شود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار