دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

استشمام دو بوی نامطبوع در یک روز در پایتخت!

استشمام دو بوی نامطبوع در یک روز در پایتخت! میزان غلظت آلاینده دی‌اکسید گوگرد در ایستگاه شهرری واقع در منطقه ۲۰ پیش از ظهر یکشنبه (۲۳ آذرماه) با افزایش قابل ملاحظه‌ای روبرو شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر واحد پایش آلودگی هوا و صدای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: روز گذشته (24 آذرماه) در دو مقطع زمانی بوی نامطبوعی در برخی مناطق پایتخت استشمام شد که ترکیبات آن‌ها متفاوت بود.

 

چند روزی است که بوی نامطبوع برای ساعاتی شهروندان تهران را می‌آزارد. این وضعیت ناخوشایند دیروز و پریروز (۲۳ و ۲۴ آذرماه) هم حکفرما شد. به گفته محسن روشنی میزان غلظت آلاینده دی‌اکسید گوگرد در ایستگاه شهرری واقع در منطقه ۲۰ پیش از ظهر یکشنبه (۲۳ آذرماه) با افزایش قابل ملاحظه‌ای روبرو شده بود.

 

وی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: روز گذشته (۲۴ آذرماه) حدود ساعت ۱۱ تا ۱۴ بوی نامطبوعی در برخی مناطق استان تهران استشمام شد و میزان دی اکسید گوگرد در بعضی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا مانند مسعودیه، شهر ری، شهید محلاتی و پیروزی افزایش پیدا کرد بنابراین مانند بوی استشمام شده در دو روز قبل ( ۲۳ آذرماه) بود.

 

مدیر واحد پایش آلودگی هوا و صدای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان این که دیروز عصر در برخی مناطق شهر تهران دوباره بوی نامطبوعی استشمام شد، گفت: میزان دی اکسید گوگرد این «بو» بالا نبود و هنوز نمی‌توانیم به طور قطعی درباره ترکیبات آن اظهارنظر بکنیم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار