مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

استشمام دو بوی نامطبوع در یک روز در پایتخت!

میزان غلظت آلاینده دی‌اکسید گوگرد در ایستگاه شهرری واقع در منطقه ۲۰ پیش از ظهر یکشنبه (۲۳ آذرماه) با افزایش قابل ملاحظه‌ای روبرو شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر واحد پایش آلودگی هوا و صدای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: روز گذشته (24 آذرماه) در دو مقطع زمانی بوی نامطبوعی در برخی مناطق پایتخت استشمام شد که ترکیبات آن‌ها متفاوت بود.

 

چند روزی است که بوی نامطبوع برای ساعاتی شهروندان تهران را می‌آزارد. این وضعیت ناخوشایند دیروز و پریروز (۲۳ و ۲۴ آذرماه) هم حکفرما شد. به گفته محسن روشنی میزان غلظت آلاینده دی‌اکسید گوگرد در ایستگاه شهرری واقع در منطقه ۲۰ پیش از ظهر یکشنبه (۲۳ آذرماه) با افزایش قابل ملاحظه‌ای روبرو شده بود.

 

وی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: روز گذشته (۲۴ آذرماه) حدود ساعت ۱۱ تا ۱۴ بوی نامطبوعی در برخی مناطق استان تهران استشمام شد و میزان دی اکسید گوگرد در بعضی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا مانند مسعودیه، شهر ری، شهید محلاتی و پیروزی افزایش پیدا کرد بنابراین مانند بوی استشمام شده در دو روز قبل ( ۲۳ آذرماه) بود.

 

مدیر واحد پایش آلودگی هوا و صدای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان این که دیروز عصر در برخی مناطق شهر تهران دوباره بوی نامطبوعی استشمام شد، گفت: میزان دی اکسید گوگرد این «بو» بالا نبود و هنوز نمی‌توانیم به طور قطعی درباره ترکیبات آن اظهارنظر بکنیم.

ارسال نظر