توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور

سیاست جدید توزیع دارو در داروخانه های کشور

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، گفت: فقط داروهایی که نیاز به نظارت بیشتری در عرضه دارند، در داروخانه‌های منتخب ارائه می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۱۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین مهرعلیان، اظهار کرد: پیرو سیاست سازمان غذا و دارو مبنی بر نظارت بر برخی داروهای وارداتی و عرضه آن در داروخانه های منتخب، به‌ منظور افزایش دسترسی بیماران به داروی مورد نیاز در شهرستان‌ها و داروخانه‌های سراسر کشور، به این معنا نیست که اداره کل دارو تصمیم به توزیع تمامی داروهای وارداتی در داروخانه‌های منتخب دانشگاه علوم پزشکی داشته باشد.

 

وی افزود: اداره کل دارو به‌منظور مدیریت توزیع، تسهیل دسترسی بیماران و جلوگیری از ایجاد کمبود آن، تصمیم به عرضه صرفا برخی از داروهای خاص در داروخانه‌های منتخب داشته است و سایر داروها بر اساس عرضه ، تقاضا و نیاز بیماران منطقه در داروخانه ها توزیع می شود.

 

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در سیاست جدید به دنبال این هستیم که به مدیران دارویی استان‌ها و شهرستان‌ها اطلاع‌رسانی دقیقی از میزان و نوع داروی وارداتی که در استان توزیع می‌شود، داشته باشیم، لذا این به معنای توزیع داروهای وارداتی در داروخانه‌های  منتخب نیست.

 

وی عنوان کرد: ضمناً مدیران دارویی استان‌ها و شهرستان‌ها متناسب با ماهیت دارو و شرایط مصرف، تشخیص می دهند که دارو در کدام داروخانه عرضه شود،  به‌طور مثال ممکن است برخی داروها بیمارستانی و یا داروهای خاص باشند که به‌طور طبیعی و طبق روال گذشته  در همه داروخانه‌ها در سطح استان توزیع نشود، لذا تأکید می‌کنیم سیاست نظارتی سازمان غذا و دارو در مورد داروهای وارداتی به معنای توزیع داروها در داروخانه‌های منتخب نیست و فقط این سیاست در موارد لزوم و داروهای خاص اجرا خواهد شد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر