اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور

سازمان هواشناسی اعلام کرد:‌رگبار، صاعقه، وزش باد و گردوخاک تا سه‌شنبه در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 12
کد خبر: ۳۱۰۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز جمعه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ارتفاعات گلستان و برخی مناطق خراسان شمالی افزایش ابر، رگبار باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد رخ خواهد داد.

این شرایط جوی روز شنبه نیز در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و خراسان شمالی ادامه می‌یابد. همچنین روز یکشنبه با عبور سامانه بارشی از شمال‌غرب کشور، در برخی مناطق شمال‌غرب رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

روز دوشنبه علاوه بر مناطق شمال‌غرب، غرب سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال‌شرق کشور نیز تحت تأثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. روز سه‌شنبه نیز در شمال‌غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و شمال‌شرق کشور در برخی ساعات رگبارهای پراکنده ادامه خواهد داشت.

از امروز تا یکشنبه نیز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، در برخی نقاط جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات شمال و شرق هرمزگان، رشد ابر همراه با احتمال رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

همچنین امروز در بخش‌هایی از غرب، جنوب‌غرب و شرق کشور، شنبه در غرب، جنوب‌غرب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال‌شرق و یکشنبه در شمال‌غرب، غرب، جنوب، جنوب‌شرق و شمال‌شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد می‌تواند به خیزش گردوخاک منجر شود.

طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهند بود. همچنین دریای خزر نیز در روزهای شنبه و یکشنبه مواج پیش‌بینی شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار