امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تهران در آستانه گرمای شدید/ اوج ۴۴ درجه تا پنجشنبه

تهران در آستانه گرمای شدید/ اوج ۴۴ درجه تا پنجشنبه پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است. بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد در گستره استان پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ همچنین در این مدت در پاره‌ای نقاط به ویژه نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید، خیزش و انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار دور از انتظار نیست البته پیش‌بینی‌ها حاکی از ان دارد که در روزهای آینده روند افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

طبق اطلاعات هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از ‌دوشنبه تا جمعه صاف، همراه با وزش باد، گاهی باد شدید و احتمال گرد و خاک وجود دارد و این پیش‌بینی تا پایان هفته ادامه دارد.

احتمال خیزش گرد وخاک در تهران

هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای پایتخت از دوشنبه تا جمعه به طور میانگین از ۳۹ به ۴۱ درجه تا روز پنجشنبه می‌رسد اما از پنجشنبه شب هوا به سمت خنکی پیش رفته و دمای هوای پایتخت به ۳۸ درجه خواهد رسید. کمینه دمای استان نیز بین ۲۹ تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد تغییر خواهد کرد یعنی در این بازه زمانی هوا ۶ درجه خنک‌تر می‌شود.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۳۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان را به خود اختصاص داده‌ و از طرفی توچال با بیشینه ۱۲ درجه و کمینه ۶ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بوده است./همشهری

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار