رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شکست دیپلماتیک بن‌گویر در آمریکا / ویزا صادر نشد، سفر لغو شد

بن‌گویر  سفر از پیش برنامه ریزی شده ایتامار بن گویر وزیر تندرو امنیت داخلی اسرائیل به آمریکا به دلیل عدم صدور ویزا لغو شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 16
کد خبر: ۳۱۰۹۲۹

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از وبگاه روزنامه هاآرتص اسرائیل، بن گویر قرار بود در قالب این سفر در عروسی دختر یک تاجر اسرائیلی در شهر میامی ایالت فلوریدا حضور یابد و در نشستی سیاسی نیز مشارکت کند.

 بن گویر در ابتدا از این تاجر اسرائیلی خواسته بود تا هزینه سفر او را تامین کند، اما پس از ایراد حسابرس دولتی به این اقدام، موافقت کرد که خودش هزینه‌ها را بپردازد.

هنوز علت دقیق عدم صدور ویزا برای بن گویر معلوم نشده و در حالی که برخی منابع از وجود مشکلاتی فنی برای صدور ویزای دیپلماتیک این مقام تندرو رژیم اسرائیل خبر می دهند، برخی گزارش ها نیز حاکی است که ممکن است دولت ترامپ تمایلی به ورود این چهره جنجالی افراطی رژیم اسرائیل به آمریکا نداشته باشد.
بنابرگزارش هاآرتص، سفارت آمریکا در اسرائیل به بن گویر گفته است که او باید به عنوان بخشی از روند صدور ویزا، برای ارائه اثر انگشت بیومتریک خود در سفارت حضور پیدا کند و بن گویر این اقدام غیرمعمول را نشانه ای از اکراه دولت آمریکا برای صدور ویزا تعبیر کرده و سفر خود را لغو کرده است.

بن گویر اخیرا و پس از اعلام توافق ایران و آمریکا بر سر یادداشت تفاهم اسلام آباد به منظور خاتمه جنگ و بازگشت به گفتگوهای هسته ای، دولت ترامپ را سرزنش کرده و گفته : اسرائیل مجبور به پیروی از آمریکا نیست و دولتی مستقل است.

بن گویر اخیرا به دلیل رفتارهای ضدانسانی با اعضای کاروان "صمود" پس از دستگیری و انتقال آنها به اسرائیل، در لیست تحریمی برخی کشورهای اروپایی قرار گرفته است. 

این وزیر دست راستی افراطی یکی از منفورترین چهره های کابینه نتانیاهو حتی در بین بخش اعظمی از افکار عمومی و رسانه های غربی است./عصر ایران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار