اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است

حمله مرگبار آمریکا به یک شناور در اقیانوس آرام؛ یک نفر کشته شد

آمریکا فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا از حمله مرگبار به یک شناور در آب‌های شرق اقیانوس آرام خبر داد؛ اقدامی که در ادامه سیاست بهانه‌جویانه «جنگ با مواد مخدر»، جان یک سرنشین را گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 17
کد خبر: ۳۱۰۹۸۶

به گزارش راهبردمعاصر، فرماندهی جنوبی ایالات متحده (ساوت‌کام) بامداد امروز اعلام کرد که به دستور ژنرال فرانسیس دونوان، یک فروند شناور سبک را در مسیرهای دریایی شرق اقیانوس آرام هدف «حمله تهاجمی مرگبار» قرار داده است.

در بیانیه رسمی این نهاد نظامی آمده است که این عملیات ذیل کارگروه «نیزه جنوبی» و علیه آنچه «سازمان‌های تروریستی تعیین‌شده» خوانده شده، انجام گرفته است.

در این حمله که با تکیه بر ادعاهای اطلاعاتی اثبات‌نشده مبنی بر «قاچاق مواد مخدر» صورت گرفت، یک نفر کشته و دو سرنشین دیگر نجات یافتند.

واشنگتن همواره از برچسب مبارزه با قاچاق مواد مخدر به عنوان بهانه‌ای برای انجام عملیات‌های نظامی مستقیم در آب‌های آزاد استفاده می‌کند و هدف قرار دادن قایق‌های صیادی یا ترانزیتی بومیان منطقه در سال‌های اخیر به الگویی تکرارشونده بدل شده است.

بنا بر اعلام ساوت‌کام، پس از هدف قرار دادن شناور، نیروی دریایی آمریکا با گارد ساحلی این کشور برای «فعال‌سازی سامانه جستجو و نجات بازماندگان» تماس گرفته است؛ «...بلافاصله پس از حادثه، گارد ساحلی را برای نجات بازماندگان خبر کرد؛ گویی اول باید شلیک می‌کردند و بعد آدم‌های زخمی را از آب می‌گرفتند.

فرماندهی جنوبی همچنین تأکید کرده که در این عملیات به هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی آسیبی نرسیده است./مشرق

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار