بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
سردار سلیمانی تشریح کرد؛

اولویت ظرفیت سازی مجدد پایگاه های بسیج با محوریت مساجد

اولویت ظرفیت سازی مجدد پایگاه های بسیج با محوریت مساجد رئیس سازمان بسیج مستضعفین در تشریح برنامه های این سازمان در آینده اظهار داشت: بسیج متناسب با بیانیه گام دوم شیوه های جدیدی را پیش خواهد گرفت که بازآفرینی و ظریفت سازی مجدد پایگاه های محلی بسیج با محوریت مساجد در اولویت برنامه ها قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ ی پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمان‌های باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالش‌ها و به دست آوردن پیشرفت‌های خیره‌کننده، همواره سربلند دیده‌اند.

 

در چنین نقطه‌ی عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب» و برای ادامه‌ی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ی گذشته پرداخته و توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.

 

بیانیه‌ی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.

 

این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد.

 

از همین و از زمان صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی رهبر فرزانه انقلاب، متولیان عرصه های مختلف کوشیدند تا با توجه بیش از پیش به هویت ایرانی اسلامی در راستای اعتلای کشور حرکت نمایند. در همین باره رئیس سازمان بسیج گفت از اولویت اول این سازمان جهت تغییر سبک مدیریت به سمت مدیریت جهادی و راهبری به شکل صیانت گونه خبر داده است.

 

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج با اشاره به لزوم بهره مندی از ظرفیت های بسیج در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب گفت: بسیج همان طور که در فرمایشات رهبری بیان شد یک کارنامه درخشان چهل ساله به همراه دارد.

 

وی افزود: در چهل سالگی بسیج، بیانیه گام دوم انقلاب در پیش راه ما قرار گرفته است که سند بالادستی ما در دوره جدید خواهد بود، این سند رویکردهای جدید بسیج را در قالب سیاست ها و اقدامات اساسی مشخص و تضمین می کند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: با توجه به شرایط ایران در دنیا و منطقه بسیج نقش خود را مناسب با نیازهای نظام جمهوری اسلامی ایفا می کند که این برنامه ها در بازه ۵ ساله از ابتدای سال ۱۳۹۹ بنیان نهاده خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: اولویت اول ما تغییر سبک مدیریت به سمت مدیریت جهادی و راهبری به شکل صیانت گونه است و بیشترین افرادی که می توانند به ما کمک کنند الگوها و افراد برگزیده در بسیج هستند.

 

سردار سلیمانی تصریح کرد: برنامه ریزی متمرکز از بالا به پایین به برنامه ریزی بومی تغییر ساختار می‌دهد که این روش به معنای تغییر آرمان های انقلاب اسلامی نیست در واقع اهداف ما ثابت هستند اما روش ها متغیر خواهد بود، همچنین شیوه نظارت و کنترل فرآیندی و جزئی نگری به شیوه ی کنترل و نظارت پیامد سنجی تغییر ساختار می دهد.

 

وی با اشاره به تداوم سایر برنامه های سازمان بسیج مستضعفین در ذیل تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: با حفظ همه برنامه ها، بسیج متناسب با بیانیه گام دوم شیوه های جدیدی را پیش خواهد گرفت که بازآفرینی و ظریفت سازی مجدد پایگاه های محلی بسیج با محوریت مساجد در اولویت برنامه ها قرار دارد. بر همین اساس بسیج باید در محلات راهبرد و تاکتیک داشته باشد که با روش های متنوع و جذاب محقق خواهد شد.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم بهره مندی از ظرفیت خواهران در جای جای بدنه این سازمان گفت: در رویکرد جدید تقویت بسیج خواهران و ایجاد واحد بسیج خواهران در هر رده ای در دستور کار قرار خواهد گرفت. همچنین تاسیس و راه اندازی دانشگاه بسیج و سایر ضرورت هایی که بسیج در صحنه نیاز دارد از دیگر برنامه های جدی ما است که بحث های بسیار متنوع و ضروری در این سند راهبردی گنجانده شده که با تلاش شبانه روزی بسیجیان محقق شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار