یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

سفر محرمانه مقام‌های ارشد امارات به تل‌آویو در بحبوحه جنگ علیه ایران

امارات در جریان جنگ ایران و اسرائیل، گروهی از مقام‌های ارشد امنیتی امارات سفری محرمانه به تل آویو انجام دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 17
کد خبر: ۳۱۱۰۱۰

به گزارش راهبردمعاصر، شبکه «کان» اسرائیل گزارش داد که در آغاز جنگ علیه ایران در ماه مارس، گروهی از مقام‌های ارشد امنیتی امارات سفری محرمانه به سرزمین‌های اشغالی انجام داده و با مسئولان عالی‌رتبه نظامی اسرائیل دیدار کرده‌اند.
بر اساس این گزارش، محور اصلی این دیدارها هماهنگی‌های امنیتی میان دو طرف بوده است.
هویت اعضای هیئت اماراتی اعلام نشده، اما طبق گزارش کان، هواپیمای حامل این هیئت از نوع بوئینگ ۷۳۷ ویژه شخصیت‌های بلندپایه بوده که معمولاً از سوی اعضای ارشد خاندان حاکم امارات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کان همچنین گزارش داد که این هیئت نشست‌های فشرده‌ای با مقام‌های امنیتی و نظامی کابینه رژیم صهیونیستی برگزار کرده و گفت‌وگوها بر تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی مشترک، بررسی پیامدهای تشدید تنش‌های نظامی و تحولات مرتبط با رویارویی با ایران و همچنین ارزیابی راهکارهای مواجهه با تغییرات شتابان منطقه‌ای متمرکز بوده است.
این گزارش در ادامه به برخی گزارش‌ها و افشاگری‌های رسانه‌ای پیشین اشاره کرده که از تبادل سفرهای مقام‌های نظامی و امنیتی میان رژیم صهیونیستی و امارات در دوره جنگ علیه ایران خبر داده بودند؛ سفرهایی که در چارچوب هماهنگی مستمر میان دو طرف انجام شده است.

ماه گذشته نیز دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود او در بحبوحه جنگ علیه ایران سفری محرمانه به امارات انجام داده و با محمد بن زاید، رئیس امارات دیدار کرده است.

دفتر نتانیاهو در آن زمان مدعی شده بود که این سفر به «تحولی تاریخی» در روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات منجر شده است.

همچنین شبکه کان پیش‌تر گزارش داده بود که دیوید زینی، رئیس شاباک در چارچوب تحولات مرتبط با توافق آتش‌بس و تنش‌ها با ایران، سفری مقدماتی به امارات انجام داده است./ایسنا

کلمات کلیدی: امارات
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار