آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟

جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد

دلار وزیر اقتصاد گفت: این ارز‌ها مربوط به درآمد‌های نفتی سنوات گذشته است که دولت معادل ریالی آن را از بانک مرکزی دریافت کرده؛ بنابراین، این منابع متعلق به بانک مرکزی است و با هدف مدیریت بازار ارز در اختیار این بانک قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 21
کد خبر: ۳۱۱۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران در خصوص تغییرات نرخ سود بانکی اظهار داشت: اگرچه تعیین نرخ سود بانکی در حیطه اختیارات بانک مرکزی قرار دارد، اما رویکرد اصولی این است که نرخ‌های سود بلندمدت، که سیگنال‌دهنده تورم بلندمدت هستند، باید پایین نگه داشته شوند.

وی افزود: در مقابل، نرخ‌های کوتاه‌مدت باید بالاتر از نرخ‌های بلندمدت تنظیم شوند تا ضمن ایجاد قدرت جذب نقدینگی در کوتاه‌مدت، به کنترل تورم کمک کنند.

وزیر اقتصاد در خصوص تأثیر این تغییرات بر بازار سرمایه ادامه داد: توازن میان نرخ‌های کوتاه و بلندمدت باید به گونه‌ای باشد که منابع در شبکه بانکی باقی بماند. این رویکرد کاملاً هم‌راستا با سیاست‌های کلان بانک مرکزی است.

مدنی‌زاده در پاسخ به شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه ارز‌های آزاد شده صرفاً باید برای خرید کالا‌های آمریکایی هزینه شود، این اخبار را فاقد صحت دانست و آنها را رد کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوال ایلنا درباره نحوه تخصیص این منابع ارزی گفت: این ارز‌ها مربوط به درآمد‌های نفتی سنوات گذشته است که دولت معادل ریالی آن را از بانک مرکزی دریافت کرده است؛ بنابراین، این منابع متعلق به بانک مرکزی است و با هدف مدیریت بازار ارز در اختیار این بانک قرار دارد.

وزیر اقتصاد با اشاره به جزئیات روند آزادسازی منابع گفت: طبق مفاد توافق‌نامه، مقرر شده است پس از اجرایی شدن توافق، ابتدا ۶ میلیارد دلار و در مرحله بعد ۶ میلیارد دلار دوم آزاد شود.

وی خاطرنشان کرد: این فرایند دارای ترتیبات اجرایی خاصی است که از طریق کشور‌های میانجی انجام می‌شود و تا دیروز، این منابع هنوز آزاد نشده بودند./ ایلنا

کلمات کلیدی: پول های بلوکه شده
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار