آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن
کوریا هرالد خبر داد

احتمال توافق تهران و سئول درباره پول‌های بلوکه‌شده ایران

«کوریا هرالد» ضمن اشاره به سفر نخست‌وزیر کره جنوبی تا چند روز دیگر به تهران برای بحث درباره آزادسازی نفتکش توقیف‌شده، افزود این سفر ممکن است نشان دهنده توافق اولیه دو دولت بر سر آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر امروز سه‌شنبه روزنامه کره جنوبی «کوریا هرالد» به نقل از دفتر «چونگ سیه-کیون» نخست‌وزیر کره جنوبی و منابع دیپلماتیک گزارش داد وی در چند روز آینده برای گفت‌وگو درباره آزادسازی نفتکش توقیف شده این کشور در ایران، به تهران سفر خواهد کرد.

پیش‌تر رسانه‌های کره جنوبی درباره این سفر خبر داده و وزارت خارجه ایران هم این سفر را بدون اعلام زمان آن تایید کرده بود.

طبق این گزارش، در حالی که دو کشور همچنان درباره زمان این سفر در حال رایزنی هستند، دفتر نخست‌وزیری کره جنوبی اعلام کرد به دنبال ترتیب دادن یک جلسه بین چونگ و «حسن روحانی» رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران است.

به ادعای این رسانه کره جنوبی، سفر برنامه‌ریزی شده نخست‌وزیر این کشور به ایران شاید نشان‌دهنده دستیابی دو کشور به توافقی غیرقطعی درباره آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی باشد.

 «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (دوشنبه) ۱۶ فروردین ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی درباره سفر نخست‌وزیر کره جنوبی به تهران گفت: درخواستی بوده و ما از این سفر استقبال کردیم. مسائل تعیین جزییات فنی سفر در حال اتمام است و به محض نهایی شدن آن را اعلام می‌کنیم. انتظار داریم نخست‌وزیر کره جنوبی که عازم ایران است، راه‌حل‌ها برای آزادسازی منابع مسدود شده ایران در کره را با خودش بیاورد. این موضوع روابط دوجانبه را در یکی دو سال اخیر شدیدا تحت تاثیر خود قرار داده است.

خطیب‌زاده درباره اعلام رسانه‌های کره‌ای مبنی بر آزادی نفتکش کره جنوبی هم گفت: موضوع کشتی کره‌ای یک موضوع کاملا متفاوت از روابط دوجانبه است. البته دولت کره درخواست‌های خیلی جدی از ما داشته و با توجه به اینکه کاپیتان کشتی سوء سابقه نداشته و همه بررسی‌ها در مسیر کمک به این کشتی بوده، ما پیشنهادهای خودمان را به قوه قضاییه و مقام قضایی ارائه کردیم و مقام قضایی تا امروز با نظر مثبت به این موضوع پرداخته است. به محض اینکه مقام قضایی به نتیجه برسد سخنگوی قوه قضاییه اعلام خواهد کرد. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار