اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است

هشدار ابوعبیده درباره حملات اسرائیل به سوریه

ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام  ابوعبیده هشدار داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه، امتداد تجاوز به فلسطین و لبنان و ملت‌های منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 29
کد خبر: ۳۱۲۰۲۰

به گزارش راهبردمعاصر، ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز دوشنبه هشدار داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه، امتداد تجاوز به فلسطین و لبنان و ملت‌های منطقه است و تلاشی برای اجرای پروژه شوم «اسرائیل بزرگ» محسوب می‌شود.

سخنگوی گردان‌های القسام افزود: به ملت قهرمان سوریه که با ابزارهای ساده‌ خود در روستای «عابدین» در جنوب سوریه به مقابله با نظامیان رژیم اشغالگر برخاستند، درود می‌فرستیم، مردمی که تسلیم و پذیرش تجاوز و اشغال سرزمین‌شان توسط صهیونیست‌ها نپذیرفتند.
سخنگوی القسام از امت اسلامی با همه اقوام و مذاهب خواست فوراً به میدان آیند و تأکید کرد: امت ما باید این افسانه را در نطفه خفه کرده و پیش از آنکه دیر شود، آن را ناکام بگذارند.

منابع خبری سوریه بامداد امروز از حمله هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به حومه غربی درعا در جنوب این کشور خبر دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملاتی را به اطراف شهرک «عابدین» در منطقه «حوض الیرموک» در حومه غربی درعا انجام دادند.

همچنین خبرنگار الاخباریه سوریه گزارش داد: رژیم صهیونیستی روستای «عابدین» در حومه درعا را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داده که برخی از آنها به اراضی کشاورزی در این منطقه اصابت کرده است.

این حملات پس از آن صورت گرفت که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی با نفوذ به این منطقه، اقدام به برپایی چادرهایی در نزدیکی «تل المغر» و ایست بازرسی میان روستاهای «عابدین» و «الجمله» کرده بودند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار