رئیس سازمان ثبت: 3500 موکب در سراسر کشور ‌شناسنامه‌دار شدند‌ هشدار درباره ایمنی هتل‌های تهران/فقط ۴ هتل تاییدیه دارند متقاضیان حج 1406 برای معاینات پزشکی هرچه زودتر مراجعه کنند تمدید مهلت مشمولان فارغ‌التحصیل تا پایان آبان‌ماه برای جلوگیری از ورود به غیبت ظفرقندی: نظام سلامت نیازمند شنیدن صدای مردم جامعه است رئیس پلیس غزه ترور شد هشدار سیلاب و خسارت به کشاورزان در ۱۳ استان عامل تشویش اذهان عمومی در تهران دستگیر شد اطلاعیه پلیس درباره کالابرگ چه بود؟ چرا حق‌پرستاری برخی معلولان قطع می‌شود؟ واکنش صریح فرمانده مرزبانی به تهدید زمینی/دشمن توان تعرض ندارد یک شرط جدید برای بخشیده شدن اضافه خدمت سربازان ترافیک سنگین در محورهای شمالی هشدار فعالیت سامانه بارشی جدید؛ تداوم موج گرمای شدید در این مناطق تاریخ کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد؛ برنامه کامل آزمون‌ها + جزئیات کارت ورود به جلسه و شرایط آزمون دانشجومعلم هوای این ۶ شهر در وضعیت قرمز؛ خطر آلودگی هوا به همه گروه‌ها رسید

ثبت بیش از ۱۹ هزار خدمت درمانی در مراسم وداع با رهبر شهید

دکتر محمداسماعیل توکلی؛ رئیس کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی ستاد برگزاری مراسم تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی  تاکنون بیش از 19هزار و 555 خدمت درمانی به زائران مراسم وداع با رهبر شهید ارائه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 05
کد خبر: ۳۱۲۴۶۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ دکتر محمداسماعیل توکلی؛ رئیس کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی ستاد برگزاری مراسم تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی  درباره جزئیات خدمات درمانی ارائه‌شده به زائران مراسم وداع اظهار کرد: کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی با تدابیری که از قبل اندیشیده شده بود، حضور ناوگان گسترده، استقرار ایستگاه‌های سلامت و اورژانس 115 سیار در محدوده مراسم، برپایی اتاق‌های سرد و همچنین همکاری با دستگاه‌های خدمت‌رسان، تا این لحظه از این مأموریت بزرگ سربلند بیرون آمده‌است.

وی افزود: حوزه سلامت تا این لحظه 19 هزار و 555 مورد خدمت به مردم ارائه کرده است، از این تعداد الحمدللّه مورد خاصی نداشتیم؛ تنها دو مورد ایست قلبی ـ تنفسی رخ داد که با اقدامات به‌موقع همکاران ما، احیای قلبی با موفقیت انجام شد و بیماران با بالگرد به بیمارستان‌های مقصد منتقل شد.

توکلی ادامه داد: همچنین 9 هزار و 282 مورد خدمات مرتبط با اورژانس پیش‌بیمارستانی در پایگاه‌ها و ایستگاه‌های سلامت 115 به افرادی که برای دریافت خدمات مراجعه کرده بودند، ارائه شده است.
رئیس کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی ستاد برگزاری مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب بیان کرد: شاخص‌ترین مشکلی که در این مراسم داشتیم و البته از قبل نیز با توجه به گرمای هوا پیش‌بینی شده بود، ضعف، بی‌حالی و گرمازدگی بوده که تا این لحظه 3 هزار و 814 مورد را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران تصریح کرد: تا این لحظه 5 مورد انتقال هوایی انجام شده است و تا دقایقی دیگر نیز اولین انتقال ریلی با همراهی شرکت بهره‌برداری مترو انجام خواهد شد که اقدامی بسیار ارزشمند و برای نخستین بار در کشور در حال انجام است.

توکلی خاطرنشان کرد: 4 مورد کد 247 (سکته حاد قلبی) داشتیم که همگی با موفقیت به مراکز درمانی مقصد منتقل شدند./تسنیم

کلمات کلیدی: رهبر شهید انقلاب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار