جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

سعد الحریری: برای تشکیل کابینه آتی، کاندید نمی‌شوم

رئیس دولت پیشبرد امور لبنان هرگونه نامزدی خود برای تشکیل دولت آتی این کشور را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی و رئیس دولت پیشبرد امور لبنان روز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که برای تشکیل کابینه آتی کاندید نخواهد شد.

 

این در حالی است که منابعی در لبنان پیش‌تر از قطعی شدن نخست‌وزیری مجدد وی سخن گفته بودند.

 

سعد الحریری ۲۰ روز بعد از آغاز این اعتراض‌ها از سمت خود استعفا داد با این حال، «میشل عون»، رئیس‌جمهور لبنان از او خواسته تا زمان تشکیل دولت جدید، ریاست دولت پیشبرد امور را برعهده بگیرد.

 

طی این مدت، الحریری بر عدم نامزدی دوباره برای تصدی نخست‌وزیری اصرار داشت، با این حال، نامزدهای معرفی شده برای این منصب، یا استعفا داده‌اند یا موافقت فراکسیون‌ها و جریان‌های سیاسی را نتوانسته‌اند، به دست بیاوردند.

 

قرار بود روز دوشنبه هفته جاری نامزد تصدی نخست‌وزیری لبنان معرفی شود ولی به دلایلی این امر به فردا (پنجشنبه) موکول شده است.

 

روز دوشنبه همچنین، «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان روز دوشنبه خواستار تعجیل در تشکیل دولت شده‌اند. این دو مقام لبنانی سه‌شنبه (۲۶ آذر) در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که «نیاز شدیدی برای تشکل دولت وجود دارد آن هم در فضای آرام و بدون از هرگونه تنش سیاسی».

 

شهرهای لبنان از ۲۴ مهر در اعتراض به اوضاع معیشتی و اقتصادی و اعمال مالیات بر برخی از خدمات دولتی، به عرصه برگزاری تظاهرات مردمی تبدیل شده است. معترضان خواهان اصلاحات جدی و برکناری مسئولان فاسد و فاقد صلاحیت هستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر