قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

واکنش پلیس به کشف جسد در سدهای کردستان

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی کردستان اعلام کرد در روزهای اخیر هیچ جسد غرق شده‌ای در منابع آبی (سدهای استان) بویژه سد قشلاق سنندج از سوی دستگاه‌های ذیربط (آتش نشانی) گزارش یا کشف نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این اطلاعیه که روز پنجشنبه در اختیار رسانه ها قرار گرفت: آمده است: در روزهای اخیر در فضای مجازی، اخباری مبنی بر کشف پنج جسد در سد قشلاق سنندج منتشر شد که این موضوع به شدت تکذیب می‌شود چرا که هیچ گونه گزارشی مربوط به کشف جسد در این رابطه به پلیس گزارش نشده و دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان شهری نیز این موضوع را تکذیب کرده‌اند.

 

پلیس در این اطلاعیه از مردم خواسته شده: به شایعات بی پایه و بی‌اساس فضای مجازی که حربه دشمن برای ناامن کردن کشور است، توجه نکرده و در صورت هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

 

معاون عملیات، امداد و نجات سازمان آتش نشانی شهرداری سنندج نیز در این رابطه اظهار داشت: شایعات پخش شده در فضای مجازی، مبنی بر غرق چند نفر در سد وحدت سنندج، به شدت تکذیب می‌شود.

 

صالح زندی اضافه کرد: هیچ دستگاهی به جز سازمان آتش نشانی و هیات نجات غرق در زمینه کار غواصی فعالیت نمی‌کنند و در این مدت هیچگونه عملیات غواصی انجام نشده است.

 

وی با بیان اینکه خبر غرق شدگی به سامانه ۱۲۵ ارجاع داده می‌شود، یادآور شد: آخرین مورد غرق‌شدگی مربوط به شهریور ماه و در سد سنگ سیاه دهگلان بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار