لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

تهران؛ کشف جسد زن ۴۵ساله در یخچال خانه

به گفته سرهنگ مجتبی سهرابی منش رئیس کلانتری ۱۲۷ نارمک عصر دیروز طی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود بوی تعفن در یک ساختمان چهار طبقه عوامل گشت کلانتری ۱۲۷ نارمک در محل حاضر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ مجتبی سهرابی منش رئیس کلانتری ۱۲۷ نارمک از کشف جسد زنی در یخچال خانه خبر داد.

 

به گفته سرهنگ مجتبی سهرابی منش رئیس کلانتری ۱۲۷ نارمک عصر دیروز طی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود بوی تعفن در یک ساختمان چهار طبقه عوامل گشت کلانتری ۱۲۷ نارمک در محل حاضر شدند، محل اعلامی طبقه همکف ساختمان مذکور بوده که درب اکاردئونی و درب ورودی ساختمان قفل بوده که با همکاری عوامل آتش نشانی درب آپارتمان مورد نظر باز شد. قبل از بازگشایی درب گمان می‌رفت بوی نامطبوع مربوط به فاضلاب ساختمان باشد، اما پس از گشایش درب عوامل گشتی با جسد یک زن داخل یخچال مواجه شدند که با توجه به گذشت زمان دچار فساد شده بود.

 

سرهنگ سهرابی منش در ادامه گفت با پیگیری‌های و تحقیقات اولیه مشخص شد در روز‌های پایانی سال گذشته این خانم و همسرش که به نظر می‌رسد از اتباع افاغنه بوده این اپارتمان را اجاره کرده است و به همراه خواهرش در این محل سکونت داشته اند با تحقیقاتی که از همسایگان انجام شد ظاهرا در همان ایام ابتدایی سکونت این خانواده درگیری‌هایی بین خواهر مقتول و همسر مقتول رخ داده که در یکی از این درگیری‌ها دست همسر مقتول توسط خواهر مقتول مجروح شده و همسر مقتول اقدام به شکایت از خواهر زنش داشته و پرونده‌ای نیز در این خصوص در کلانتری ۱۲۷ و مراجع قضایی تشکیل شده بود.

 

این مقام انتظامی افزود: بنا به اظهارات همسایگان چند هفته پس از این درگیری خواهر مقتوله اسباب خود را از این آپارتمان خارج و به محل دیگری نقل مکان کرده است و همسایگان آخرین بار همسر مقتوله را حدودا یک ماه پیش هنگام خروج از آپارتمان دیده اند و پس از آن هیچ اثری از حضور وی وجود ندارد و به نظر می‌رسد با توجه به وضعیت جسد زمان قتل همان یک ماه پیش باشد.

 

سرهنگ سهرابی منش در ادامه گفت در بررسی‌های میدانی که توسط تیم تشخیص هویت و عوامل گشت کلانتری ۱۲۷ انجام شد مقتول داخل اتاق خواب با استفاده از شی برنده مثل چاقو به قتل رسیده و قاتل سعی داشته مقتول را درون یخچال قرار دهد تا از فساد وی جلو گیری کند تا فرصت کافی برای پنهان کردن خود را داشته باشد.

 

در مصاحبه‌ای که خبرنگار مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری با ساکنین ساختمان داشت احدی از ساکنین گفت با توجه به این که این خانم و اقا همیشه استعمال دخانیات داشتند و بوی آن موجب ناراحتی ساکنین شده بود چندین مرتبه مورد تذکر و گلایه اهالی قرار گرفته بودند که این امر باعث شده بود ارتباطی بین ساکنین و این خانواده وجود نداشته باشد و از آن‌ها و رفت و آمدشان کسی با خبر نبود.

 

رئیس کلانتری نارمک اضافه کرد: ضمن تحویل جسد به پزشکی قانونی در خصوص موضوع اقدامات لازم انجام و پرونده جهت رسیدگی در اختیار مراجع قضایی و عوامل پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

منبع: باشگاه خبرنگارات جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار