پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان درگذشت ماجرای سرقت تلفن همراه شهروندآسیب‌دیده در اهواز توضیحات آموزش و پرورش درباره جزئیات مصوبه تاثیر معدل در کنکور بارش برف و باران در ۱۷ استان میمون‌های سرگردان کرج زنده‌گیری شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور دستگیری باند کلاهبردار با غصب عناوین اطلاعاتی در بندرعباس خطای انسانی؛ علت ۸۰ درصد علل مرگ در جاده‌ها/ آغاز پویش «نه به تصادف» چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟ / جزئیات دستگیری متهمان در بیمارستان و مخفیگاه تمدید وضعیت ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

واکنش پلیس به کشف جسد در سدهای کردستان

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی کردستان اعلام کرد در روزهای اخیر هیچ جسد غرق شده‌ای در منابع آبی (سدهای استان) بویژه سد قشلاق سنندج از سوی دستگاه‌های ذیربط (آتش نشانی) گزارش یا کشف نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این اطلاعیه که روز پنجشنبه در اختیار رسانه ها قرار گرفت: آمده است: در روزهای اخیر در فضای مجازی، اخباری مبنی بر کشف پنج جسد در سد قشلاق سنندج منتشر شد که این موضوع به شدت تکذیب می‌شود چرا که هیچ گونه گزارشی مربوط به کشف جسد در این رابطه به پلیس گزارش نشده و دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان شهری نیز این موضوع را تکذیب کرده‌اند.

 

پلیس در این اطلاعیه از مردم خواسته شده: به شایعات بی پایه و بی‌اساس فضای مجازی که حربه دشمن برای ناامن کردن کشور است، توجه نکرده و در صورت هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

 

معاون عملیات، امداد و نجات سازمان آتش نشانی شهرداری سنندج نیز در این رابطه اظهار داشت: شایعات پخش شده در فضای مجازی، مبنی بر غرق چند نفر در سد وحدت سنندج، به شدت تکذیب می‌شود.

 

صالح زندی اضافه کرد: هیچ دستگاهی به جز سازمان آتش نشانی و هیات نجات غرق در زمینه کار غواصی فعالیت نمی‌کنند و در این مدت هیچگونه عملیات غواصی انجام نشده است.

 

وی با بیان اینکه خبر غرق شدگی به سامانه ۱۲۵ ارجاع داده می‌شود، یادآور شد: آخرین مورد غرق‌شدگی مربوط به شهریور ماه و در سد سنگ سیاه دهگلان بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار