مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید واکسن‌های  آنفلوآنزا چه زمانی به کشور می‌رسند؟ / واکسن آنفلوآنزای گران‌تر یعنی مرغوب‌تر؟ بازداشت عضو شورای شهر رضوانشهر به اتهام اخذ رشوه علت مسمومیت تعدادی از شهروندان باینگان چه بود؟ ادارات مهران و دهلران در استان ایلام دوشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۵ تعطیل شد دستگیری یک بلاگر زن؛ ماجرا چه بود؟ عاملان درگیری خونین در بیمارستان مدنی کرج بازداشت شدند اخراج دانشجوی دانشگاه شریف نهایی شد؛ نخستین حکم قطعی انضباطی پس از ناآرامی‌های ۱۴۰۴ امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسید جزییات ربودن کودکان در فیروزآباد / دادستانی ورود کرد تعطیلی ادارات خوزستان فردا دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ قطعی شد؟

ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟

دانشگاه علامه وزیر علوم، مدیرکل دفتر بازرسی را مأمور بررسی جابه‌جایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 19
کد خبر: ۳۱۳۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، اواخر هفته گذشته، موضوعی با عنوان "اخراج یکی از کارمندان دانشکده حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی به دلیل تذکر پوشش" به یکی از دانشجویان این دانشکده حاشیه‌ساز شد.

این موضوع پس از واکنش تشکل‌های دانشجویی دانشگاه و معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور به این مسئله و وعده بررسی دقیق ماجرا، در فضای مجازی و رسانه‌ای بازتاب بیشتری یافت. واکنش‌هایی که دانشگاه علامه طباطبایی را مجبور به ارائه توضیحاتی در این باره کرد و پس از آن، اظهارات کارمند دانشگاه را به همراه داشت.

اخراج یا جابجایی؟ روایتی از کارمند دانشکده حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

در میان واکنش‌های مختلف نسبت به این ماجرا، روایت کارمند دانشکده حسابداری به نظر دقیق‌تر می‌رسد. این کارمند درباره این ماجرا عنوان کرده بود هر چند خود درخواست‌هایی برای جابجایی گروه آموزشی محل فعالیت خود را داشته است، اما پس از تذکر به پوشش یک دانشجو دختر که با لباسی نامناسب در دانشگاه حاضر شده بود با واکنش رئیس آموزش دانشکده و پس از آن نامه درخواست قطع همکاری معاون آموزشی دانشکده رو‌به‌رو می‌شود.

با این وجود این همه ماجرا نبود و این کارمند دانشگاه به دانشکده‌ای دیگر با جایگاهی به مراتب کمتر از جایگاه فعلی (کارشناس آموزشی) رو‌به‌رو می‌شود.

این کارمند دانشگاه که سابقه ۹ سال همکاری با دانشگاه علامه را در کارنامه کاری خود دارد و دارای مدرک دکتری است ادعا می‌کند پس از این موضوع با نامه‌ای رسمی رو‌به‌رو می‌شود که از عملکرد او، تصویری غیرواقعی و نادرست ارائه کرده و به همین دلیل از جایگاه کارشناس مسئول به کارشناس تنزل داده شد.

جابجایی محل فعالیت این کارمند موضوعی مشترک در توضیحات دانشگاه علامه و اظهارات این کارمند دانشگاه بود. با این وجود کاهش رتبه کارمندی این کارمند دانشگاه و دلایل اعلامی در نامه دانشکده برای جابجایی این کارمند، موضوع دیگری است که به نظر سلیقه شخصی مدیران در آن بی تاثیر نبوده است.

دانشگاه در بیانیه خود درباره این موضوع اعلام کرده بود: "تصمیم یادشده حاصل یک واقعه منفرد یا صرفاً موضوع تذکر درباره پوشش نبوده است. گزارش مسئولان دانشکده، مجموعه‌ای از مسائل مرتبط با کیفیت، دقت و سرعت ارائه خدمات آموزشی، نحوه تعامل با دانشجویان و مدیران و بی‌نتیجه ماندن تذکر‌های پیشین را در برمی‌گیرد. نحوه تذکر درباره پوشش، تنها یکی از موارد مطرح‌شده در کنار این مجموعه بوده است"

پس از بازتاب‌های خبری این موضوع، وزیر علوم نیز شب گذشته در جلسه شورای معاونین وزارتخانه مدیرکل دفتر بازرسی را مأمور بررسی این ماجرا کرد.

وزیر علوم، با تأکید بر ضرورت بررسی دقیق و همه‌جانبه ابعاد این موضوع، فرامرز اکرمی، «سرپرست دفتر بازرسی و پاسخ‌گویی به شکایات» را مأمور کرد تا ضمن بررسی همه جوانب پرونده، گزارش کامل و مستندی از روند رسیدگی و اقدامات انجام‌شده ارائه کند.

وزیر علوم اعلام کرده است: ظلم خط قرمز ماست، و سلیقه سیاسی یا ارزش‌های دینی نمی‌تواند بهانه‌ای برای تضییع حق باشد.

با این وجود باید منتظر گزارش نهایی بازرس و مامور ویژه وزیرعلوم در خصوص ابعاد دیگری از این ماجرا بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار