دریادار سیاری: لازم باشد باز هم به شناور‌های دشمن ضربه می‌زنیم/ دست و پا بسته نیستیم نیروی دریایی سپاه: عاقبت نفتکش‌های متخلف در تنگه هرمز؛ آتش! حاج‌علی‌اکبری: تنگه هرمز بدون تحقق شروط ایران بازشدنی نیست سپاه: کشتی حامل گاز ال‌پی‌جی در تنگه هرمز به آتش کشیده شد هشدار به کشورهای منطقه درباره خطر اسرائیل پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع: نیازمند چندجانبه‌گرایی هستیم سرلشکر ایزدی: سپاه و ارتش آماده دفاع از تنگه هرمز هستند شکست انزوای ایران، پیام حضور پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع تأکید پزشکیان بر گسترش همکاری‌های ایران و ارمنستان سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید، حضور سلطه‌گرانه و دخالت در تنگه هرمز را ندارد ابن‌الرضا به آمریکایی‌ها: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند پزشکیان عازم ترکمنستان شد اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست

سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد

سپاه حمله به آسایشگاه نیروهای واحد جنگ الکترونیک آمریکا در پایگاه العدیری، پاسخ سپاه به حمله به زائران اربعین بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 July 23
کد خبر: ۳۱۴۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حمله شب گذشته رژیم تروریستی آمریکا به زائران اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در پایانه مرزی شلمچه را داده است.

متن این اطلاعیه‌ به شرح ذیل است:

بسم الله قاصم الجبارین
قاتلوهم حتی لاتکون فتنه

ملت عظیم الشان و تاریخ ساز ایران اسلامی؛

استمرار حضور شگفتی ساز شما و مطالبات انقلابیتان، بزرگترین عامل دلگرمی رزمندگان اسلام و مقوم ایمان و توکل آنها به خدای متعال است.

در ادامه تنبیه متجاوز و پاسخ به جنایات ارتش کودک‌کش آمریکا که سحرگاه امروز با حمله به مسیر زائران اباعبدالله الحسین علیه السلام، ماهیت یزیدی خود را بیش از گذشته آشکار ساخت و خوی وحشی و قساوت قلب سردمداران آمریکا را برای جهانیان به نمایش گذاشت، صبح امروز رزمندگان سپاه در موج 26 عملیات نصر2 با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) و تقدیم به زائران اربعین حسینی(ع) با حملات ترکیبی ، واحد ویژه جنگ الکترونیک آمریکا در پایگاه العدیری را تخریب کرده و با حمله به آسایشگاه نیروهای این واحد تعدادی از آنان را به هلاکت رسانده و یا مجروح کردند.

برج مراقبت پروازی این پایگاه هم مورد اصابت واقع شد و خساراتی به آن وارد آمد و عملیات تنبیهی نیروهای ما ادامه دارد.

آمریکای شکست خورده در میدان جنگ، باز هم در صدد است با خدعه و نیرنگ، فرصت مجددی برای تنفس و تجدید قوا برای حمله ایجاد کنند و در بیانات روزهای اخیر مرتباً از برگشت به مذاکره حرف می‌زند.

دشمن باید تاوان عهدشکنی خود را بپردازد و این بار اجازه نخواهیم داد آمریکا با آتش بس‌های فریبنده، ذخایر نفت و مهمات خود را جایگزین و پس از آن مجدداً حملات را از سرگیرد.

ارتش متجاوز آمریکا که در تجاوزات خود بعد از شروع رسمی مجدد جنگ از پرتاب موشک های کروز از شناورهای خود در اقیانوس هند بهره می‌گرفت، با پایان یافتن ذخایر موشکی ناوهای مذکور، روز گذشته به استفاده از هواپیماهای B1 با پرواز از پایگاه هوایی فیرفورد انگلیس روی آورد.

همانطور که مقامات وزارت خارجه نیز تصریح کردند هر پایگاهی که برای تجاوز به خاک ایران استفاده شود، هدف مشروع ما است.

به رژیم پادشاهی انگلیس که عامل اصلی بدبختی‌های مردم منطقه ما بوده و سوابق سیاه تجزیه کشورهای اسلامی، کشتارهای گسترده در این کشورها، تحمیل دولت های استبدادی و بدتر از همه سازماندهی هدایت عملیات اشغال فلسطین و تشکیل نکبت اسرائیل را در پرونده خود دارد و بیشترین مشارکت را در تجاوزات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایران داشته، هشدار میدهیم بیش از این پرونده خود را سنگین نکند.

اِنا من المجرمین منتقمون

کلمات کلیدی: سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار