پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

جدید‌ترین اخبار از تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۱ دی ۹۸

در شبکه‌های اجتماعی شایعه شده است به دلیل آلودگی هوا مدارس یکشنبه ۱ دی تعطیل می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 21
کد خبر: ۳۱۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در شبکه های اجتماعی شایعه شده است به دلیل آلودگی هوا مدارس یکشنبه 1 دی تعطیل می باشد.


در صورتی که آموزش و پرورش هر شهری را تعطیل اعلام نماید در این خبر اطلاع رسانی خواهد شد.

 

روز شنبه 30 آذر مدارس در برخی استان ها به دلیل آلودگی و برودت هوا تعطیل اعلام شد از جمله این مدارس:استان البرز، تهران، اراک، اهواز، ابادان، تبریز، اصفهان، کاشان می توان اشاره کرد.

 

بنا به تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران و با توجه به انباشت آلاینده‌ها و پایداری هوا، مدارس شهر تهران، پیشوا، قرچک، ورامین، پاکدشت و ۴ ناحیه شهرستان ری در همه مقاطع یکشنبه اول دی تعطیل خواهد بود.

 

مدارس ارومیه فردا یکشنبه تعطیل است
همچنین تمامی آموزشگاه‌های علمی آزاد و زبان‌های خارجی دارای مجوز از آموزش و پرورش نیز فردا در نوبت صبح و بعد از ظهر همراه مدارس ارومیه تعطیل است.

با توجه به تصمیم کارگروه ویژه آلودگی هوا فردا یکشنبه اول دی ماه مدارس ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل است.

 

در پی سکون و پایداری هوا و تداوم آلودگی هوای ارومیه با توجه به تصمیم کارگروه ویژه آلودگی هوا مبنی بر وجود آلایندگی جوی و پایداری هوا با هدف پیشگیری از افزایش آلودگی تمامی مدارس نواحی یک و دو ارومیه، انزل، نازلو، صومای برادوست و سیلوانا فردا یک دی ماه تعطیل است.

 

همچنین تمامی آموزشگاه‌های علمی آزاد و زبان‌های خارجی دارای مجوز از آموزش و پرورش نیز فردا در نوبت صبح و بعد از ظهر همراه مدارس ارومیه تعطیل است.

 

امروز نیز محیط زیست آذربایجان غربی اعلام کرد بر اساس شاخص‌های بررسی شده هوای ارومیه برای گروه‌های سنی حساس ناسالم است.

 

 

 

ارسال نظر