المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

تنگه هرمز داده‌های شرکت‌های تحلیلی کشتیرانی حاکی از آن است که یک نفتکش قطری حامل گاز طبیعی مایع برای اولین بار طی روزهای گذشته با مجوز ایران از تنگه هرمز عبر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 July 30
کد خبر: ۳۱۴۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، داده‌های شرکت‌های کپلر و LSEG در روز پنجشنبه (امروز) نشان داد که یک نفتکش حامل گاز طبیعی مایع تحت کنترل شرکت «قطر انرژی» در طول ساعات شبانه از تنگه هرمز خارج شده است. این اولین کشتی ثبت شده توسط داده‌های ردیابی کشتیرانی است که از ۱۱ ژوئیه از این آبراه خارج می‌شود.

این داده‌ها نشان می‌دهد که کشتی العریش که حدود ۴ تا ۶ ژوئیه محموله‌ای را در ترمینال راس لفان قطر بارگیری کرده بود، در ۲۹ ژوئیه از تنگه‌ هرمز که در جنگ علیه ایران مسدود شده است، حرکت کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های LSEG همچنین نشان دهنده آن است که این کشتی در حال حاضر به سمت بندر قاسم در پاکستان در حرکت بوده و تخمین زده می‌شود که در روز جمعه ۳۱ ژوئیه به مقصد برسد. این اولین باری است که یک نفتکش حامل گاز طبیعی تحت کنترل شرکت قطر انرژی (QatarEnergy) از زمان حمله به کشتی Al Rekayyat در اوایل ژوئیه از تنگه هرمز خارج می‌شود.

تنگه هرمز پیش از مسدود شدن در جنگی که در اواخر فوریه با حملات آمریکا و آمریکا به ایران آغاز شد، کاملا باز بود و یک پنجم از ذخایر جهانی نفت خام و گاز طبیعی مایع از آن عبور می‌کرد.

خبرنگار صداوسیما اعلام کرد: فقط کشتی هایی که ترتیبات و نظم ایرانی را رعایت کنند به راحتی می توانند از تنگه هرمز راهی آب های بین المللی شوند.

کلمات کلیدی: گاز طبیعی انرژی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار