پیش‌بینی وضعیت جوی پنج روز آینده/ منتظر باران باشید تجمعات شبانه تا کی ادامه دارد؟ هشدار آموزش و پرورش درباره تبلیغات صداوسیما: این موسسات آموزشی مجوز کار ندارند اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد هشدار بارش‌های رگباری و سیل آسا در ایران؛ به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها نزدیک نشوید کلید اولیه آزمون‌های دانشنامه پزشکی منتشر شد؛ امکان اعتراض تا شنبه خبر جدید برای فرهنگیان آموزش و پرورش / حق‌التدریس دوبرابر شد/ فوق‌العاده ویژه برای این معلمان خبر جدید درباره فوق العاده خاص پرستاران وضعیت هوا در روز‌های آینده/ بارش باران و وزش باد در این استان‌ها/ تهران خنک می‌شود؟ آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی راه‌های کشور امروز جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵  باد شدید و گرد و خاک در تهران یونیسف: ۲۰ میلیون کودک در یک سال دچار آزار جنسی آنلاین شده‌اند وزیر آموزش وپرورش: ‌تغییر برنامه درسی‌ آغاز شد‌ اژه‌ای: در دو جنگ اخیر، دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید خدمات سمپاد به دانش‌آموزان خارج از این مدارس می‌رسد مدیرعامل اپل تغییر کرد / جان ترنوس کیست؟

تمدید مهلت مشمولان فارغ‌التحصیل تا پایان آبان‌ماه برای جلوگیری از ورود به غیبت

فراجا رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا از تمدید مهلت معرفی مشمولان غیر غایب پذیرفته شده در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ۱۴۰۵ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 13
کد خبر: ۳۱۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار رحمان علیدوست اظهار کرد: با توجه به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر تاخیر در برگزاری کنکور سراسری و کنکور کارشناسی ارشد برای تحصیل در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و متعاقبا تاخیر در اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه ها، سازمان وظیفه عمومی فراجا جهت رفع نگرانی مشمولان و خانواده های آنان، مهلت معرفی مشمولان غیر غایب را به مدت دوماه تا پایان آبان ماه تمدید کرد.

وی افزود: مهلت معرفی کلیه مشمولان غیر غایب فارغ التحصیل خرداد و شهریورماه سال ۱۴۰۴ در مقاطع کارشناسی و پایین تر که تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۵ برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فرصت داشتند، به مدت دو ماه تا پایان آبان ماه سال جاری تمدید شد.

این مقام انتظامی بیان کرد: مشمولان غیر غایب دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ ماه های شهریور، مهر و آبان ماه امسال که منتظر نتایج آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ هستند، با ارائه برگ ثبت نام در کنکور سراسری یا کنکور کارشناسی ارشد می توانند تا تاریخ یکم آذرماه سال جاری از تمدید مهلت معرفی بهره مند شوند.

وی گفت: این دسته از مشمولان در صورت قبولی در دانشگاه و احراز شرایط ادامه تحصیل می توانند از معافیت تحصیلی دانشجویی بهره مند شوند و از طریق سامانه سخا به نشانی www.sakha.police.ir برای ثبت معافیت تحصیلی خود اقدام و در صورت عدم قبولی یا عدم تمایل برای ادامه تحصیل می بایست حداکثر تا پایان آبان ماه ۱۴۰۵ برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.  

گفتنی است، مشمولان و خانواده های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند./ایسنا

کلمات کلیدی: فراجا سربازی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار