سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

جزییات بازداشت مدیران شهری و اعضای شورای پاکدشت

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت افزود: هر ۱۷ نفر به اتهام سوء استفاده‌های مالی، اخذ رشوه و واسطه گری در اخذ رشوه تفهیم اتهام شدند و قرار تامین بازداشت موقت برای همه این افراد صادر شده و این افراد در بازداشت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادستان پاکدشت از دستگیری ۲ عضو شورای شهر به همراه ۱۳ کارمند شهرداری این شهر خبر داد.

 

رحیم علیشپور با اشاره به دستگیری ۱۷ نفر به اتهام ارتشا در این شهرستان اظهار داشت: مدتی بود در شهرستان گزارشی از افراد و مسئولان مختلف به شکل‌های مختلف و به صورت شفاهی به ما وصول می‌شد مبنی بر اینکه در حوزه ساخت و ساز‌های غیرمجاز حوزه شهری سواستفاده‌هایی انجام می‌شود.

 

وی سپس تصریح کرد: در نتیجه ورود دستگاه قضایی به این موضوع و همکاری سپاه پاسداران و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) ۱۷ نفر تاکنون بازداشت شدند که ۲ نفر از اعضای شورای شهر پاکدشت شامل رئیس شورای شهر و یک عضو شورا، ۱۳ نفر از کارمندان شهرداری و پلیس ساختمانی و ۲ نفر از افرادی که از بیرون همکاری داشتند از جمله افراد بازداشت شده هستند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت افزود: هر ۱۷ نفر به اتهام سوء استفاده‌های مالی، اخذ رشوه و واسطه گری در اخذ رشوه تفهیم اتهام شدند و قرار تامین بازداشت موقت برای همه این افراد صادر شده و این افراد در بازداشت هستند.

 

علیشپور با اشاره به تحقیقات و مدارک آماده شده در این زمینه بیان کرد: تقریبا تمام دلایل و مدارک آماده شده است و تحقیقات در مورد این پرونده به اندازه کافی به عمل آمده است و حدود ۴۰۰ نفر اعلام آمادگی کردند که مراجعه کرده و در این خصوص با ما همکاری داشته باشند.

 

وی ضعف نظارت در مجموعه مدیریت شهری را عامل مهم این اتفاق دانست و افزود: مسئولان نظارتی یا به شدت بی کفایت و ناکارآمد و یا به شدت بی خاصیت و بی توجه هستند چرا که مجموعه شهری برای خود بازرسی دارد مجموعه شهرداری برای خود حراست دارد و شورای شهر دستگاهی است که باید بر آن‌ها نظارت بکنند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت گفت: این فسادی که محرز شده مربوط به بررسی در نقطه‌ای از شهر است و ما هنوز تمام شهر را جلو نرفته ایم و بررسی نکرده ایم.

 

علیشپور با اشاره به احتمال افزایش افراد دخیل در این پرونده خاطرنشان کرد: تحقیقات در محله‌های دیگر ادامه خواهد داشت و با عوامل احتمالی دیگر چه در پلیس ساختمانی، چه در شورای شهر و یا مجموعه شهرداری برخورد جدی خواهد شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر