قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

ارگان‌های مقصر در ساماندهی معتادان متجاهر تحت تعقیب قرار می‌گیرند

دادستان تهران گفت: دستگاه‌های که در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر قصور و کوتاهی داشته باشد، حتماً تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از ظهر امروز علی القاصی‌مهر؛ داستان تهران به همراه سردار کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ و سرهنگ محمد بخشنده؛ رئیس پلیس مواد مخدر تهران بزرگ از روند جمع‌آوری معتادان متجاهر در دره فرحزاد و عملیات احداث جاده در منطقه مذکور بازدید کردند.

 

علی القاصی‌مهر در حاشیه این بازدید بر برخورد با ارگانهایی که در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت کوتاهی داشته‌اند، اظهار کرد: معتادانی که نگهداری آنها جزو وظایف دستگاه خدمات‌رسان مانند بهزیستی و وزارت بهداشت است، باید توسط این ارگانها پذیرش شوند.

 

دادستان تهران افزود: در همین ایام کوتاه، حدود 400 معتاد تحویل کمپ‌های بازپروری شدند و باید مراحل بازپروری آنها طی شود.

 

القاصی‌مهر با بیان اینکه این افراد در دو دوره سه ماهه در مراکز ترک اعتیاد بازپروری می‌شوند، گفت: وظایف سایر ارگانها مانند بهزیستی، وزارت بهداشت، شهرداری، اداره آب و برق در قانون پیش‌بینی شده است و از این دستگاه‌ها می‌خواهیم به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند.

 

دادستان تهران متذکر شد: اگر قصور و کوتاهی توسط دستگاه‌ها وجود داشته باشد، قطعا تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر