قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است

کوشنر پرده برداشت؛ توافق آمریکا و اسرائیل بر سر آینده غزه

کوشنر جارد کوشنر فرستاده ویژه آمریکا با اشاره به اختلاف نظرهای جزئی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت که دو طرف در خصوص هدف نهایی در غزه توافق دارند. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 07
کد خبر: ۳۱۷۹۶۴

به گزارش راهبردمعاصر به نقل از راشا تودی، جارد کوشنر فرستاده ویژه آمریکا، اظهار داشت که دولت آمریکا تازه در حال درک ابعاد واقعی رویکرد نظامی در نوار غزه است و آن را «فراتر از تصور» توصیف کرد که موضوع خلع سلاح را به مأموریتی دشوار تبدیل می‌کند.

کوشنر در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی که دیروز در کی‌یف، پایتخت اوکراین برگزار شد، با طرح این ادعا که آمریکا بیش از چهار ماه با جنبش حماس همکاری کرده است، گفت که این جنبش «توافق‌نامه‌ای را امضا کرده که در آن به خلع سلاح و تنش‌زدایی متعهد شده است.»

وی درباره هماهنگی با رژیم صهیونیستی توضیح داد که واشنگتن و تل‌آویو بر سر «هدف نهایی» در نوار غزه توافق دارند، هرچند برخی مسائل سیاسیِ معلق وجود دارد که نیازمند حل و فصل است.

کوشنر برخی از پیچیدگی‌های فعلی در هماهنگی‌ها میان دو طرف را به وضعیت داخلی سرزمین‌های اشغالی نسبت داده و گفت: «آن‌ها انتخابات جنون‌آمیزی دارند و این باعث می‌شود در برخی جنبه‌ها تا حدودی غیرمنطقی رفتار کنند، اما ما بسیار مصمم هستیم و به کار خود برای حل این مسائل ادامه می‌دهیم.»

این اظهارات در چارچوب یک دور دیپلماسی فشرده توسط کوشنر و استیو ویتکاف صورت می‌گیرد که اخیراً شامل دیدارهایی در مسکو و کی‌یف برای مداخله های مجدد آمریکا در پرونده‌های بین‌المللی با ادعای پیشبرد پرونده‌های صلح منطقه‌ای، از جمله جنگ اوکراین و پرونده فلسطین بوده است.

تأکید کوشنر بر «خلع سلاح» مقاومت به عنوان یک شرط اساسی، با مواضع اعلام‌ شده اخیر آمریکا و اسرائیل همخوانی دارد؛ مواضعی که پیش از آغاز هرگونه طرح بازسازی یا راه‌حل‌های سیاسی پایدار، پایان دادن به سلطه نظامی هر گروهی در نوار غزه را شرط می‌دانند.

این بازدید در شرایطی انجام می‌شود که دولت فعلی آمریکا در تلاش است تا شتاب دیپلماتیک لازم را برای حل بحران‌های درهم‌تنیده در خاورمیانه و اروپای شرقی ایجاد کند./مشرق

کلمات کلیدی: کوشنر
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار