جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد تا ۲۰ شهریور تمدید شد + لینک پیش‌بینی وضعیت جوی پنج روز آینده/ منتظر باران باشید

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد

ترافیک پلیس راهور از انسداد کامل جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۷ امروز به دلیل شرایط نامساعد جوی خبر داد. مسیر‌های جایگزین را اینجا ببینید. پلیس راهور از انسداد کامل جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۷ امروز به دلیل شرایط نامساعد جوی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 08
کد خبر: ۳۱۸۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمد کرمی‌اسد، در تشریح آخرین وضعیت تردد در محور‌های شمالی کشور اظهار کرد: محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال که از ساعت ۱۳:۴۵ امروز در مسیر جنوب به شمال به‌صورت یک‌طرفه مدیریت شده و همزمان تردد در مسیر شمال به جنوب نیز مسدود بود، از ساعت ۱۷ امروز به‌طور کامل در هر دو مسیر مسدود شد.

وی افزود: این تصمیم با توجه به هشدار‌های هواشناسی و احتمال تشدید بارش‌ها، ریزش سنگ، وقوع سیلاب و افزایش مخاطرات جاده‌ای و با هدف حفظ ایمنی مسافران و پیشگیری از وقوع حوادث اتخاذ شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر ضرورت تخلیه سریع محور از خودرو‌های حاضر در مسیر گفت: با توجه به شرایط جوی پیش‌بینی‌شده، تمهیدات لازم برای مدیریت تردد و ایمن‌سازی محور در نظر گرفته شده و انسداد کامل جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

سردار کرمی‌اسد تصریح کرد: این محدودیت تردد تا زمان بهبود و تثبیت شرایط جوی، کاهش مخاطرات ناشی از بارش و ریزش سنگ و اعلام نظر پلیس راه مبنی بر فراهم شدن شرایط ایمن برای تردد ادامه خواهد داشت و در صورت تغییر شرایط، موضوع از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی به مسافرانی که قصد سفر به استان‌های شمالی کشور را دارند توصیه کرد: با توجه به شرایط جوی حاکم بر محور‌های شمالی، در صورت امکان سفر خود را به زمان دیگری موکول کنند و از انجام سفر‌های غیرضروری در این شرایط پرهیز کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در صورت ضرورت انجام سفر، هموطنان می‌توانند از محور‌های جایگزین از جمله فیروزکوه و قزوین ـ رشت استفاده کنند؛ هرچند انتخاب مسیر نیز باید با توجه به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی انجام شود.

سردار کرمی‌اسد درباره وضعیت محور هراز نیز گفت: این محور در مقطعی امروز شاهد ریزش سنگ بود که با اقدامات عوامل راهداری پاکسازی شده و در حال حاضر تردد در آن جریان دارد؛ با این حال، با توجه به احتمال تشدید شرایط جوی و افزایش خطر ریزش سنگ و سایر مخاطرات، توصیه پلیس این است که هموطنان در صورت امکان سفر خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.

براساس گزارش پلیس راهور، وی در پایان تأکید کرد: اولویت پلیس راه در شرایط فعلی، حفظ جان و سلامت مسافران و پیشگیری از گرفتار شدن خودرو‌ها در نقاط حادثه‌خیز و سیلابی است و از هموطنان درخواست می‌شود ضمن توجه جدی به هشدار‌های هواشناسی و اطلاعیه‌های پلیس، از اصرار بر تردد در محور‌های پرخطر خودداری کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار