قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ماجرای عکس پرچم آمریکا در رژه پلیس چه بود؟

دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین در رژه امروز با حرکتی نمایشی، غلبه ایران بر استکبار جهانی و از هم پاشیدن پرچم آمریکا، انگلیس و ستاره داوود را به تصویر کشیدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهل و دومین دوره دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین صبح امروز با حضور سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا و جمعی دیگر از روسا و فرماندهان برگزار شد.

 

در این مراسم دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین با انجام حرکات نمایشی، ورزشی و رزمی آخرین توانمندی خود را به نمایش گذاشتند. یکی از حرکات نمایشی که در مراسم رژه امروز صبح خبرساز شد نمایشی بود که دانشجویان با پرچم آمریکا، انگلیس و ستاره داوود که نشان از رژیم صهیونیستی  است به مرحله اجرا گذاشتند.

در نمایش دانشجویان در وسط تصویر نقشه ایران وجود دارد و در طرفین پرچم انگلیس، پرچم آمریکا و ستاره داوود است.

 

در ادامه دانشجویان با فلش هایی حرکت نمادهای استکبار را به سمت ایران به تصویر می کشند. دانشجویان در تلاشند این تصویر را به مخاطب منتقل کنند که استکبار در حال حمله و گسترش به سمت ایران است اما وقتی به جداره کشور ایران می‌رسند با مقاومت موجود در ایران مواجه شده و از حرکت باز می مانند؛ در ادامه نیز عقب‌گرد، برگشت و از هم متلاشی شدن پرچم های استکبار جهانی را به نمایش می گذارند.

 

در ادامه دانشجویان گسترش نقشه ایران را نشان می دهند که در اصل نمایشی از گسترش فرهنگ مقاومت ایران به سایر کشورهای خاورمیانه و رواج استقلال و آزادی است؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که با مقاومت می توانیم بر استکبار غلبه کنیم.

 

در واقع دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین تلاش داشتند  با این نمایش فرمایش فرمانده کل قوا در باره مقاومت و غلبه بر استکبار جهانی را به نمایش بگذارند. 

ارسال نظر
آخرین اخبار